Talentstipend

OPPLEV DRØMMEN MED LUSCOS

LUSCOS vil gi en ung supporter med fotballtalent muligheten til å trene med klubben en uke høsten 2018. Kjenner du noen som burde nomineres?

Flere ganger tidligere har vår Skandinaviske supporterklubb gitt talentfulle unge med Leeds i hjertet et treningsopphold i klubben. Sist var Eirik Schulze – nå viktig brikke på Eirik Bakkes Sogndal – over og trente med U16 og U18-lagene til Leeds. Vi ønsker å ta opp tråden igjen og søker forslag på talenter som kan få en slik mulighet. Rammen er ikke skrevet i sten, men en ideell kandidat kan sies å være:

 

-i alderen 16-18 år
-fra Skandinavia
-være Leeds-supporter
-seriøs og dedikert fotballtalent
-ha et visst nivå som spiller – referanser sjekkes og vurderes
-kunne reise ca en uke til Leeds kommende høst/vinter, kan godt være i skolens ferie

 

LUSCOS har god dialog med klubbens akademiledelse og sammen sørger vi for et opphold som først og fremst kan være inspirasjon og læring for videre fotballkarriere:
-LUSCOS dekker reise, opphold og relevante utgifter
-klubben tar vare på deg og følger deg opp gjennom oppholdet
-en forelder/voksenperson er både velkommen til og anbefalt å være med
-normalt kombineres oppholdet også med en hjemmekamp på Elland Road

 

Vi søker bredt etter kandidater og oppfordrer både spillere selv og andre som kjenner til egnede kandidater om å melde inn. Inkluder informasjon om person, fotballferdigheter og referanser, og send e-post til svend@leedsunited.no. Meld så snart som mulig, men vi vurderer kandidater minimum til medio september. For spørsmål, kontakt Svend Anders Karlsen-Moum på svend@leedsunited.no eller 95998181.

s2Member®