Medlemsfordeler
Tilgang til fellesturer

Tilgang til fellesturer

Det blir arrangert en til to fellesturer til Leeds i regi av LUSCOS hver sesong. Her vil LUSCOS lage ferdig opplegg hvor det bare er å ta med bagasje og pass og møte opp på flyplassen.

Turen vil dekke kostnader som fly fra Oslo, transfer fra flyplass til Leeds, hotell og kampbillett, samt en felles middag og lunch. Det vil bli arrangert lunch med omvisning på Elland Road – som regel med eks spillere. Reiseleder fra LUSCOS er med hele turen og vil også guide i Leeds. Dette er en trygg og enkel måte å reise på for både single og par.

Billetter til kamper

Billetter til kamper

LUSCOS får p.t dessverre ikke egne kvoter av ordinære billetter til hjemme- eller bortekamper.

Billetter kan kjøpes via www.leedsunited.com. For hjemmekamper må man være Leeds United Member for å få sjanse til å kjøpe billetter. Bestilling av bortebillett vil alltid kreve at man er sesongkortinnehaver eller Leeds United Member.

LUSCOS – LEEDS LOUNGE HOSPITALITY – SESONGEN 2022/23
LUSCOS har kjøpt 12 plasser på Leeds Lounge for hjemmekamper sesongen 2022/23 inkl. 2 cupkamper. Disse selges til kostpris til LUSCOS-medlemmer i to bolker gjennom sesongen. Plassene til kampene mot hhv Bournemouth, Man U og Tottenham blir brukt til billettpakke i forbindelse med fellesturene. Billettpakke inkluderer i tillegg til kamp-billetten fellesarrangementer i Leeds, f. eks omvisning, lunsj og middag sammen med likesinnede.

Første bolk: Wolves, Chelsea, Everton, Nottingham F, Aston Villa, Arsenal, Fulham, Man City.
Andre bolk: West Ham, Brentford, Southampton, Brighton, Crystal P, Liverpool, Leicester, Newcastle
Egen bolk: Evt. Carabao cup og FA cup

Priser: 
kr. 2600 vs Chelsea, Arsenal, Man City, Liverpool (Man U og Tottenham i billettpakke)
kr. 2100 vs resten
kr. 1500 ved evt. Cupkamper
NB! Husk at kamper kan flyttes til fredag, søndag eller mandag så ta høyde for dette ved bestilling av reise. Man trenger ikke Leeds United medlemskap for å kjøpe disse billettene.

Reglement:
1. Kampene legges ut med bindende bestilling i vårt medlemssystem Styreweb 6. juli og 5. sept med 10 dagers frist. Annonsering og lenke til bestilling legges ut på Facebook, web sider og det sendes ut e-post til alle medlemmer.
2. Alle bestillinger skal være med navngitte medlemmer i LUSCOS (hoved eller famile). Hver bestilling kan ha maks 4 navn og ingen navn kan være med flere ganger på samme kamp. Man kan kun søke på inntil 3 kamper i hver bolk og man kan ikke bestille uten å ha eget navn med. Ved bestilling for andre må man ha navn og medlemsnummer klart.
3. Hvem som får billett til hver kamp avgjøres ved tilfeldig loddtrekning etter at bestillingsfrist er ute. Trekning foretas samlet kamp for kamp. Den som blir trukket ut til kamp vil bli utelatt trekningen for de neste kampene i samme bolk, med mindre det er ledig plass. De som får billett vil bli informert så snart trekning er foretatt.
4. Billettene blir så fakturert bestiller pr e-post. Om ikke bestilt billett betales innen 7 dager blir det ny utrekning på den/de plassene.
5. Plasser kan ikke overdras til andre, men må gå tilbake til LUSCOS for ny tildeling. 
6. Styret i LUSCOS kan ved misbruk av ordningen diskvalifisere medlemmer fra å bli med i trekning eller bestille billetter.

East stand Leeds Lounge:
Lounge med plasser på East Stand øvre del ved midtlinjen, 3-retters meny og fri bar (vin, øl og mineralvann), polstrede seter samt gratis kampprogram. Loungen åpner vanligvis tre timer før kamp og man kan sitte igjen en time etter kamp. Loungen besøkes av Leeds-legender med analyser og mulighet for en prat. 


 

Abo på Josimar

Abo på Josimar

Josimar er et månedlig magasin om fotball, der fokuset ligger bakenfor de ukentlige nyhetsoppdateringene. Utgangspunktet for stoffvalget er ikke ligaplassering, toppscorerlisten, lønnsøkninger eller de siste sladre-historiene om de store stjernene. Istedet ønsker bladet å ta leseren under overflaten, og presentere fotballens historie, kultur, sosiologi, samt sportens mange spennende profiler og fortellinger.
Reisebyråavtale med Egencia

Reisebyråavtale med Egencia

Luscos har avtale med reisebyrået Egencia. Dette betyr at Luscos medlemmer kan bruke reisebyrå til samme betingelser som en bedrift. Husk at dette gjelder for alle reiser du ønsker å gjøre privat.

Bruk din e-postadresse som er meldt inn til Luscos som brukernavn. Finner du ikke ditt navn så gi beskjed til jomar@leedsunited.no. Husk å legge inn all personlig informasjon som medlemskap i flyselskapenes bonusordninger etc.

Reisebestilling
Bestillinger gjøres i reiseportalen
(klikk på «Sign in» øverst til høyre).

Egencia mobil-app
Last ned Egencia® App
– for oppdaterte reiseruter, varsler og bestilling:
Google Play
App Store

  

Rabattavtaler i Leeds

Bli medlem

MARRIOTT HOTEL

En kode som gir spesialpriser på overnatting på Marriott hotell. Rabattavtalen ligger inne i portalen til Egencia hvis du booker der. Informasjon om rabattkode finnes i medlemsbladet.

Adresse: 4 Trevelyan Square, Boar Ln, Leeds LS1 6ET.
Tlf. +44 113 236 6366

CLAYTON HOTEL

Ved bestilling send e-post merket LUSCOS til reservations.leeds@claytonhotels.com og du får beste pris på Clayton inkl. frokost. 
Spesialpriser for gruppebestillinger, men bruk samme e-postadresse for bestilling.

 Adresse: 7 City Walk, Leeds LS11 9AT, tlf. +44 113 234 2340

Bli medlem
Bli medlem

IBIS STYLES HOTEL

Ved gruppebestilling send e-post merket LUSCOS til H9687-re@accor.com og dere får beste pris på IBIS Styles inkl. frokost (kontinental). 
For individuelle bestillinger bruk linken her: 

 KOMMER

Dette skal gi 20% rabatt på løpende priser hos de.

JURYS INN

Her fås hhv 15% og 20% rabatt på beste pris inkl frokost for 1 eller 2-døgns overnatting. Promokoden for 1 døgn er Football1 og for 2 døgn Football2. Kodene brukes på jurysinns.com eller ved å ringe og oppgi kode når du booker.

Adresse: Brewery Place, Brewery Wharf, Leeds, LS10 1NE, tlf. +44 113 283 8800

Bli medlem