Tilgang til fellesturer

Det blir arrangert en til to fellesturer til Leeds i regi av LUSCOS hver sesong. Her vil LUSCOS lage ferdig opplegg hvor det bare er å ta med bagasje og pass og møte opp på flyplassen.


Turen vil dekke kostnader som fly fra Oslo, transfer fra flyplass til Leeds, hotell og kampbillett, samt en felles middag og lunch. Det vil bli arrangert lunch med omvisning på Elland Road – som regel med eks spillere. Reiseleder fra LUSCOS er med hele turen og vil også guide i Leeds. Dette er en trygg og enkel måte å reise på for både single og par.


Les mer her: informasjon om fellestur.

Billetter til bortekamper

LUSCOS får p.t ikke egne kvoter av billetter til bortekamper.

Billetter kan kjøpes via www.leedsunited.com, men bestilling av bortebillett vil alltid kreve at man er sesongkortinnehaver eller Leeds United Member.

10% Rabatt på Josimar

Josimar er et månedlig magasin om fotball, der fokuset ligger bakenfor de ukentlige nyhetsoppdateringene. Utgangspunktet for stoffvalget er ikke ligaplassering, toppscorerlisten, lønnsøkninger eller de siste sladre-historiene om de store stjernene. Istedet ønsker bladet å ta leseren under overflaten, og presentere fotballens historie, kultur, sosiologi, samt sportens mange spennende profiler og fortellinger.

Abonnér på Josimar med medlemsrabatt her.

Reisebyråavtale med Egencia

Luscos har avtale med reisebyrået Egencia. Dette betyr at Luscos medlemmer kan bruke reisebyrå til samme betingelser som en bedrift. Husk at dette gjelder for alle reiser du ønsker å gjøre privat.

 

Bruk din e-postadresse som er meldt inn til Luscos som brukernavn. Finner du ikke ditt navn så gi beskjed til jomar@leedsunited.no. Husk å legge inn all personlig informasjon som medlemskap i flyselskapenes bonusordninger etc.

 

Reisebestilling

Bestillinger gjøres i reiseportalen

(klikk på «Sign in» øverst til høyre).

 

Egencia mobil-app

Last ned Egencia® App

– for oppdaterte reiseruter, varsler og bestilling:

Google Play

App Store

Rabattavtaler i Leeds

MARIOTT HOTEL
En kode som gir spesialpriser på overnatting på Marriott hotell. Rabattavtalen ligger inne i portalen til Egencia hvis du booker der. Informasjon om rabattkode finnes i medlemsbladet.
Adresse: 4 Trevelyan Square, Boar Ln, Leeds LS1 6ET.
Tlf. +44 113 236 6366

CLAYTON HOTEL
Ved bestilling send e-post merket LUSCOS til reservations.leeds@claytonhotels.com og du får beste pris på Clayton inkl. frokost. Spesialpriser for gruppebestillinger, men bruk samme e-postadresse for bestilling.
Adresse: 7 City Walk, Leeds LS11 9AT, tlf. +44 113 234 2340


IBIS STYLES HOTEL

Ved gruppebestilling send e-post merket LUSCOS til 
H9687-re@accor.com og dere får beste pris på IBIS Styles inkl. frokost (kontinental). For individuelle bestillinger bruk linken her: KOMMER. Dette skal gi 20% rabatt på løpende priser hos de.


JURYS INN

Her fås hhv 15% og 20% rabatt på beste pris inkl frokost for 1 eller 2-døgns overnatting. Promokoden for 1 døgn er Football1 og for 2 døgn Football2. Kodene brukes på jurysinns.com eller ved å ringe og oppgi kode når du booker.
Adresse: Brewery Place, Brewery Wharf, Leeds, LS10 1NE, tlf. +44 113 283 8800

Gullmedlemskap til utlån (LU-kamper)

LUSCOS har et antall gullmedlemskap til utlån for LUSCOS medlemmer. For bruk av kortene gjelder Leeds Uniteds til enhver tids gjeldene regler (les mer her).

 

Brudd på disse, eventuelt annen oppførsel som kan sette LUSCOS i dårlig lys vil medføre eksklusjon fra LUSCOS.

 

Tillatelse til bruk av kortene gis pr. kamp etter søknad/forespørsel om bruk. Ved uautorisert bruk av kortene i etterkant vil eventuelle kjøpte billetter inndras uten mulighet for refusjon, samt eksklusjon fra LUSCOS.

 

Prosedyre:

 • Søknad/forespørsel sendes til membershipcard@leedsunited.no
 • I emnefeltet oppgis hvilken kamp og dato (eks QPR, 2. nov)
 • Søker oppgir navn og LUSCOS medlemsnummer av alle «brukere» sammen med søknaden.
 • Eventuelle «ikke medlemmer» i LUSCOS må meldes inn/betale medlemskontingent før bruk.
 • LUSCOS gir tilbakemelding om godkjenning, samt hvilke(t) kortnummer som kan brukes.
 • Medlem bestiller selv billetten(e) på www.leedsunited.com når disse legges ut, ca 3 uker før kampdag*
 • Etter at billettene er bestilt skal medlemskortene slettes fra Friends and Family listen.

* LUSCOS garanterer ikke billetter selv om det er gitt tillatelser til bruk av medlemskort. Dette er i henhold til klubbens offisielle ticket policy: Please note, a membership does not guarantee a ticket (Les mer her).

Billetter steg for steg
(etter godkjenning av bruk)

 • Registrere deg på Leeds Uniteds Billettside (se bilde)
 • Klikk Friends and Family (se bilde)
 • Skriv inn Friends custumer number og Friends surname (se bilde) etterfulgt av add friend to my list
 • Klikk Home tickets (se bilde)
 • Velg plassering/sitteplass på stadion (se bilde)
 • Velg Hvordan du vil motta billetten, Post eller Collect (hente på stadion), endre customer til gullmedlemskapet, Update basket etterfulgt av Checkout (se bilde)
s2Member®