Treningsleir før sesongstart

Treningsleir før sesongstart

Publisert av Stian Gundersen den 26.06.24.
Leeds United kan bekrefte at klubben vil reise til Tyskland for en treningsleir før sesongen 2024/25.

På grunn av omstendigheter utenfor klubbens kontroll har de dessverre nylig blitt informert om at alle vennskapskamper som spilles i Tyskland har blitt beordret til å finne sted bak lukkede dører.

Vi forstår at supporterne er frustrerte over denne nyheten, og det er vi som klubb også.  Vi har utforsket alle muligheter, men det har ikke vært mulig å omgjøre denne avgjørelsen.

Som alltid vil vi takke dere for deres engasjement og dedikasjon, men i lys av det ovennevnte ber vi supportere som forventer å se Leeds United på trening eller kamp før sesongen, om ikke å reise til Tyskland.
Klubben er for tiden i diskusjoner med relevante parter om eventuell strømming av kamper, og vi vil kommunisere ytterligere informasjon om dette når en endelig beslutning er tatt.

Derfor blir det kun to vennskapskamper før sesongen som supporterne kan overvære. Leeds møter Harrogate Town på Exercise Stadium fredag 19. juli og Valencia CF på Elland Road lørdag 3. august. Billettdetaljer for kampen mot Valencia vil bli annonsert etter hvert.