Siste seriekamp mot Southampton

Siste seriekamp mot Southampton

Leeds United-manager Daniel Farke har snakket med media før siste seriekamp for sesongen, men med lagets automatiske opprykkshåp i en svært tynn tråd og play-off truende så er det en stor sjanse for at dette ikke var siste gang Daniel Farke snakker med media denne sesongen.

Leeds må slå Southampton på Elland Road lørdag klokken 13:30 og samtidig håpe at Ipswich Town taper hjemme mot Huddersfield Town som allerede har rykket ned for å unngå å forlenge sesongen.

Om troppen:
Dan James vil gå glipp av kampen.
Det er usikkerhet rundt Connor Roberts og Patrick Bamford som ikke har trent med laget, men kun trent individuelt så langt, en vurdering vil bli tatt sent på om de kan bidra.

Om de siste ukene:
Jeg har ikke følelsen av at spillerne har sviktet meg. Da jeg signerte kontrakten her for 11 måneder siden, var det for å skape noe spesielt. Målet mitt er å bringe denne klubben tilbake til Premier League, ikke bare for én sesong. Jeg ønsker å sørge for at vi blir etablert. Vi er fulle av potensial.

Om kampen og det å komme tilbake etter 4-0-tapet for QPR forrige fredag:
På fredag var vi langt unna vårt beste, så vi må være enda mer kritiske. Spillerne ønsker ærlighet. Men vi må ikke glemme det større bildet av hva guttene har gjort i løpet av sesongen.
Denne kampen føles som en playoff-kamp. Jeg er ikke i depresjonsmodus. Jeg er veldig positiv og optimistisk. Jeg er spent på hva som ligger foran oss. Vi går for det. Jeg skal prøve alt for å overraske alle. Hvis dette ikke fungerer, gleder jeg meg til sluttspillet.