Sam Allardyce forlater Leeds United

Sam Allardyce forlater Leeds United

Publisert av Stian Gundersen den 02.06.23.

Leeds United og Sam Allardyce kan bekrefte at begge parter har blitt enige om at Sams periode i klubben skal avsluttes.
Sam ble med for de fire siste kampene i sesongen, og til tross for gode prestasjoner mot Manchester City og Newcastle United, ble ikke målet om å bli i Premier League nådd.

Allardyce sa: Det har vært en ære å styre Leeds United, en stor klubb med en utrolig fanbase, som fortjener å være i Premier League. Jeg har virkelig likt å jobbe med staben og spillerne i klubben, og jeg vil gjerne takke Angus Kinnear for muligheten. Jeg vil også fremheve det enestående arbeidet til Karl Robinson og Robbie Keane som har jobbet utrettelig de siste ukene.
På dette stadiet i karrieren min er jeg ikke sikker på at denne utfordringen, som potensielt er et langsiktig prosjekt er noe jeg kan forplikte meg til, men jeg ønsker klubben all suksess for fremtiden og håper klubben kommer tilbake til Premier League, der de hører hjemme.

Leeds United-sjef Angus Kinnear la til: Vi takker Sam for at han var modig nok til å gå inn og gjøre alt han kunne for å redde oss. Dessverre skulle det ikke skje, men Sam, Karl og Robbie gjorde alt de kunne for å løfte stemningen på Thorp Arch og Elland Road, og for det er vi alle ekstremt takknemlige.

En kunngjøring om en ny hovedtrener for Leeds United vil bli gjort i løpet av de kommende ukene.