Nominerer Terje Ulven som «ÅRETS SUPPORTER 2024»

Nominerer Terje Ulven som «ÅRETS SUPPORTER 2024»

LUSCOS har nominert Terje Ulven som vår kandidat til den prestisjetunge supporterprisen, som hvert år deles ut av Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF).

Det er ingen tvil om at 54-åringen fra Bjorbekk sjekker solid inn på alle kriteriene som bør ligge til grunn for en slik vurdering.

- Vi har mange ildsjeler som brenner for britisk fotball generelt og Leeds United spesielt. Dette er entusiaster som uselvisk går foran med å fikse, ordne, arrangere og legge til rette for andre. Terje er mann i front her. Med sin lune totning-fremtoning (han er opprinnelig fra Raufoss) er Terje ikke den som stikker seg frem, roper høyest og krever mye plass. Men når ting skal ordnes og fikses er han alltid der, sier LUSCOS-leder Anders Palm.

I en lang rekke av begrunnelser og eksempler trekker LUSCOS spesielt frem Terje og Agders Whites sitt store «ArendalsHelga»-arrangement, som til sommeren arrangeres for femte år på rad.

- Terje er en av LUSCOS’ viktigste «bærebjelker». Uten folk som han hadde vårt Leeds-fellesskap vært mye fattigere. Terjes innsats for LUSCOS og vårt store Leeds-fellesskap er unikt. Vi kan ikke tenke oss noen bedre kandidat til og en mer rettferdig vinner av «Årets supporter 2024», heter det i nominasjonsbrevet.

LUSCOS har tidligere hatt fem «Årets supporter»-vinnere:

• 2022: Anders-Gustav Holt

• 2019: Terje Dahl

• 2011: Svend Anders Karlsen-Moum

• 2003: Ray Tørnqvist

• 1990: Terje "On Tour" Hansen

* Les mer om SBF-kåringen: http://www.supporterunionen.no/.../310-stem-pa-arets...

* Agder Whites på Facebook: https://www.facebook.com/whitesaaleeds

* Arrangementsiden for «ArendalsHelga»: https://www.facebook.com/events/890645322536503?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D