LUSCOS - Leeds Lounge hospitality billetter!

LUSCOS - Leeds Lounge hospitality billetter!

Publisert av Anders Palm den 04.07.22.

LUSCOS – LEEDS LOUNGE HOSPITALITY – SESONGEN 2022/23
LUSCOS har kjøpt 12 plasser på Leeds Lounge for hjemmekamper sesongen 2022/23 inkl. 2 cupkamper. Disse selges til kostpris til LUSCOS-medlemmer i to bolker gjennom sesongen. Plassene til kampene mot hhv Bournemouth, Man U og Tottenham blir brukt til billettpakke i forbindelse med fellesturene. Billettpakke inkluderer i tillegg til kamp-billetten fellesarrangementer i Leeds, f. eks omvisning, lunsj og middag sammen med likesinnede.
Første bolk: Wolves, Chelsea, Everton, Nottingham F, Aston Villa, Arsenal, Fulham, Man City.
Andre bolk: West Ham, Brentford, Southampton, Brighton, Crystal P, Liverpool, Leicester, Newcastle
Egen bolk: Evt. Carabao cup og FA cup


Priser: 
kr. 2600 vs Chelsea, Arsenal, Man City, Liverpool (Man U og Tottenham i billettpakke)
kr. 2100 vs resten
kr. 1500 ved evt. Cupkamper
NB! Husk at kamper kan flyttes til fredag, søndag eller mandag så ta høyde for dette ved bestilling av reise. Man trenger ikke Leeds United medlemskap for å kjøpe disse billettene.

Reglement:
1. Kampene legges ut med bindende bestilling i vårt medlemssystem Styreweb 6. juli og 5. sept med 10 dagers frist. Annonsering og lenke til bestilling legges ut på Facebook, web sider og det sendes ut e-post til alle medlemmer.
2. Alle bestillinger skal være med navngitte medlemmer i LUSCOS (hoved eller famile). Hver bestilling kan ha maks 4 navn og ingen navn kan være med flere ganger på samme kamp. Man kan kun søke på inntil 3 kamper i hver bolk og man kan ikke bestille uten å ha eget navn med. Ved bestilling for andre må man ha navn og medlemsnummer klart.
3. Hvem som får billett til hver kamp avgjøres ved tilfeldig loddtrekning etter at bestillingsfrist er ute. Trekning foretas samlet kamp for kamp. Den som blir trukket ut til kamp vil bli utelatt trekningen for de neste kampene i samme bolk, med mindre det er ledig plass. De som får billett vil bli informert så snart trekning er foretatt.
4. Billettene blir så fakturert bestiller pr e-post. Om ikke bestilt billett betales innen 7 dager blir det ny utrekning på den/de plassene.
5. Plasser kan ikke overdras til andre, men må gå tilbake til LUSCOS for ny tildeling. 
6. Styret i LUSCOS kan ved misbruk av ordningen diskvalifisere medlemmer fra å bli med i trekning eller bestille billetter.

East stand Leeds Lounge:
Lounge med plasser på East Stand øvre del ved midtlinjen, 3-retters meny og fri bar (vin, øl og mineralvann), polstrede seter samt gratis kampprogram. Loungen åpner vanligvis tre timer før kamp og man kan sitte igjen en time etter kamp. Loungen besøkes av Leeds-legender med analyser og mulighet for en prat.