Kampbilletter - Leeds Lounge Hospitality del 2

Kampbilletter - Leeds Lounge Hospitality del 2

Publisert av Anders Palm den 05.09.22.
LUSCOS har 12 plasser på Leeds Lounge for hjemmekamper i sesongen 2022/23 inkl. 2 cupkamper.
Disse selges til LUSCOS-medlemmer i to bolker gjennom sesongen, og vi er nå klare for bolk 2.

Priser:
kr. 2.600,- vs Man Utd, Liverpool og Tottenham
kr. 2.100,- vs West Ham, Brentford, Southampton, Brighton, Crystal Palace, Leicester og Newcastle
kr. 1.500,- ved evt. FA-cupkamp
Billettene selges til våre medlemmer uten fortjeneste til LUSCOS (kostpris).

NB! Husk at kamper kan flyttes til fredag, søndag eller mandag så ta høyde for dette ved bestilling av reise. Man trenger ikke Leeds United medlemskap (MyLeeds) for å kjøpe disse billettene.

Reglement:
1.  Kampene i andre bolk legges ut med bindende bestilling i vårt medlemssystem Styreweb 5. september med 10 dagers frist. Annonsering og lenke til bestilling legges ut på Facebook, web sider det sendes ut e-post til alle medlemmer.
2.  Alle bestillinger skal være med navngitte medlemmer i LUSCOS (Hoved eller Famile). Hver bestilling kan ha maks 4 navn og ingen navn kan være med flere ganger på samme kamp. Man kan kun søke på inntil 3 kamper og man kan ikke bestille uten å ha eget navn med. Hvert medlem kan kun forekomme på 3 søknader, uavhengig av om en selv er bestiller, eller om man er med på en annens bestilling.  Ved bestilling for andre må man ha navn og medlemsnummer klart.
3.  Hvem som får billett til hver kamp avgjøres ved tilfeldig loddtrekning etter at bestillingsfrist er ute. Trekning foretas samlet kamp for kamp. Den som blir trukket ut til kamp vil bli utelatt trekningen for de neste kampene i samme bolk, med mindre det er ledig plass. De som får billett vil bli informert så snart trekning er foretatt.
4.  Billettene blir så fakturert bestiller pr e-post. Om ikke bestilt billett betales innen 7 dager blir det ny utrekning på den/de plassene.
5.  Plasser kan ikke overdras til andre, men må gå tilbake til LUSCOS for ny tildeling.
6.  Styret i LUSCOS kan ved misbruk av ordningen diskvalifisere medlemmer fra å bli med i trekning eller bestille billetter.

NB!  Du har KUN anledning til å søke om billetter for personer som er medlemmer i LUSCOS. Du skal IKKE bruke funksjonen "Ikke tidligere deltaker" ved bestilling. Søknad for f.eks. venner eller familiemedlemmer kan kun skje etter at disse er innmeldt ( link til innmeldingsskjema). Vær oppmerksom på at familiemedlemmer skal ha samme bostedsadresse som hovedmedlemmet!

Påmeldingsside:   https://arena360.no/events/804/7504

Leeds Lounge:
Dette er en Lounge på East stand med sitteplasser på tribunen, buffet og fri bar (vin, øl og mineralvann). Loungen åpner vanligvis tre timer før kamp og man kan sitte igjen en time etter kamp. Loungen besøkes av Leedslegender før kamp med analyser og mulighet for en prat. 
Følgende regler gjelder for gjester i Leeds Lounge:  Kleskoden er "Smart denim", dvs, pent tøy (pene jeans er tillatt, men ikke treningstøy eller drakt).

Det er altså mulig å søke om 4 billetter til en kamp, og alle deltakerne må være medlem av LUSCOS.
Dersom du skal søke for flere, må du velge "Legg til deltaker" på side to i billettbestillingen. Dersom den/de andre er Familiemedlem knyttet til ditt medlemskap, kommer vedkommet opp, og du kan trykke 'Velg.
Dersom vedkommende ikke er Familiemedlem, må du trykke  'Ny deltaker', og søke opp vedkommende med Navn og Medlemsnummer, og trykke 'Hent'. Du kommer deretter tilbake til billettsiden, der vedkommendes navn nå skal stå under Deltakere (også under "Billetter"), og når alle deltakerne er lagt inn kan du gå videre for å bekrefte bestillingen (søknaden).
OBS! Sjekk at du mottar en egen epost med bekreftelse for hver deltaker du søker for!