Før toppoppgjøret mot Leicester

Før toppoppgjøret mot Leicester

Daniel Farke har snakket med media før toppoppgjøret mellom Leeds United og Leicester City i Championship på Elland Road fredag klokken 21:00. Vi må tilbake til 1931/32-sesongen for å finne forrige gang United vant ni ligakamper på rad, og de står overfor en stor utfordring på fredag.

Om troppen sa Farke følgende:
Jaidon Anthony er tilgjengelig. Karl Darlow er tilbake på trening og ikke langt unna troppen.
Patrick Bamford har vist fremgang de siste dagene, det er kanskje ikke realistisk at han spiller fredag, men han har fortsatt 48 timer på seg og er definitivt tilgjengelig neste uke. Sam Byram forventes å være tilbake neste uke, og Pascal Struijk kan øke treningsmengden etter å ha fått positive resultater på en ny skanning.

Om fredagens kamp og motstander sa Farke:
Vi ønsker å utnytte vårt eget momentum. Vi har levert jevnt og trutt i år. Hver kamp har samme verdi. Jeg vet at dette er en viktig kamp, men i 46 kamper har du alltid sjansen til å ta ett eller tre poeng. Det er viktig å ikke miste roen og bli overmotivert i en kamp som denne.

Leicester skal ha honnør, de er så langt det mest stabile laget. Det må vi respektere. Vi vant den forrige kampen og holdt nullen, men du må tilnærme deg hver eneste kamp på en litt annen måte. Dette er den best mulige motstanderen vi kan møte på Elland Road fordi de ligger på topp. Vi ønsker å utfordre oss selv.

For åtte kamper siden var avstanden mellom Leeds og Foxes 17 poeng og Leeds har nå sjansen til å redusere den til seks. Men Farke sa: "Jeg har aldri konsentrert meg om avstanden til Leicester. Selv nå bryr jeg meg ikke så mye. De har fortsatt alt i sine hender. Det jeg liker er jevnheten og prestasjonsnivået vårt. Selv om vi vinner denne kampen, vil Leicester definitivt ende blant de to beste.