Før play-off semi mot Norwich

Før play-off semi mot Norwich

Før søndagens semifinale mot Norwich City på Carrow Road har Daniel Farke snakket med media.
Farke kan bli den første Leeds United-manageren på seks forsøk til å vinne en play-off hvis han sikrer en retur til Premier League.

Om troppen:
Patrick Bamford går glipp av begge oppgjørene i play-off-semifinalene på grunn av en kneskade. Dan James kan være klar etter å ha gått glipp av de to siste kampene av den ordinære sesongen på grunn av skade.

Om kampen:
Jeg stoler på spillerne mine. Det handler ikke om meg. I en så viktig kamp er det spillerne som avgjør ting. Manageren er der for å støtte dem og forberede dem på best mulig måte. Denne kampen vil ikke bli vunnet eller tapt av gode avgjørelser på sidelinjen. Det er helt opp til spillerne.
Vi har et ungt lag, vi er ikke erfarne, men jeg ville ikke byttet ut en eneste spiller. Vi har en vinnermentalitet. Når det er en spesiell anledning - to ganger mot Leicester og Ipswich - har vi vunnet fire ganger. Med mer kontinuitet på andre dager ville vi ha gjort det bedre, men kampene i «spotlight» er dette laget perfekt.

Farke fremhevet hva som har vært viktig den siste tiden. Hardt arbeid på treningsfeltet. Vinne selvtilliten tilbake med hardt arbeid. Suksess på treningsfeltet. Gode posisjoner på treningsfeltet. Minne laget på at de ikke trenger å gjøre noe annerledes eller spesielt.


Om Norwich:
Etter å ha slått Norwich to ganger denne sesongen sa Farke: Sesongen spiller ingen rolle nå. Det er en ny konkurranse. To seire mot Norwich i serien betyr ikke noe. Vi hadde 46 kamper på oss til å fortjene plassen i sluttspillet. Det er bra, men det er en ny konkurranse, og vi må konsentrere oss om nåtiden fremfor fortiden.