Før kampen mot Stoke

Før kampen mot Stoke

Daniel Farke har snakket med media før oppgjøret mellom Leeds United og Stoke i Championship på Elland Road tirsdag klokken 20:45

Om troppen sa Farke:
Jaidon Anthony og Jamie Shackleton er ikke med når Stoke City kommer på besøk i morgen kveld.
Shackleton må også stå over kampen mot Sheffield Wednesday fredag kveld.
Junior Firpo er usikker på grunn av en strekk i leggen, men Sam Byram er klar for flere minutter etter å ha kommet seg etter en hamstring skade.

Farke tar med seg mye positivt fra formen Leeds har hatt:
Totalt sett er vi i strålende form, til tross for at den ni kamper lange seiersrekken er over.
Det er ingen grunn til å dvele ved uavgjort.
Vi har et ganske ungt lag og et lag som har erfaring med å vinne i det siste, men jeg har sagt at man aldri skal undervurdere et poeng på bortebane. Det er et lite skritt fremover.

Farke om Stoke:
Det er alltid vanskelig å spille mot lag som kjemper for livet. Jeg forventer en jevn kamp, en stor utfordring, spesielt på dette stadiet av sesongen.

Farke ønsker å vinne hver eneste kamp, men vet at hjemmebaneformen fortsatt kan være avgjørende for å ta dem over streken. Hvis noen ville garantere meg at vi vinner alle hjemmekampene våre og bare spiller uavgjort på bortebane, ville jeg ikke skrevet under. Jeg ville ikke skrevet under på det, for som sagt ønsker jeg å vinne hver eneste kamp. Men jeg tror utfallet ville glede mange, mange mennesker her i klubben. Hvis vi gjør det på denne måten, vil vi avslutte sesongen med 96 poeng. Dette er lykkelige dager.