Før kampen mot Preston

Før kampen mot Preston

Leeds United tar imot Preston hjemme på Elland Road søndag klokken 13:00.
Leeds United-manager Daniel Farke har snakket med media før kampen.

Om status på laget sa Farke:
Sam Byram har hatt en uke med full trening og er tilgjengelig.
Liam Cooper er tilbake og er et alternativ på søndag.
Det er fremgang med Pascal Struijk, men forventer ikke at han blir involvert.
Willy Gnonto er i tvil, da han har et problem med hoftebøyeren.

Farke om rotasjon:
Vi har en kvalitetsgruppe. I de siste kampene har noen spillere som kanskje ikke var så involvert i starten av sesongen fått sjansen til å steppe opp. Som blant annet Junior Firpo og Ilia Gruev, som har vært fantastiske i de siste kampene.

Farke sa at det ikke var noe å melde om overganger, men la til: "Jeg skal ikke lyve, det hadde vært bra med noen forsterkninger i forsvaret."
Han er ikke bekymret over mangelen på signeringer så langt, men legger til at Financial Fair Play-restriksjoner og det å hente spillere uten en pre-season gjør dette vinduet vanskeligere.
"Det må være fornuftig for oss, sier han. Hvis ikke må vi bruke det vi har, og jeg stoler på gruppen min. Vi er i en god posisjon. Vi vant det ikke i lotteriet. Vi vant det med god utvikling."

Om Leeds vil forsøke å hente Joe Rodon permanent fra Tottenham:
Vi ser at han vokser mer og mer inn i klubben som en leder. Jeg tror han er fornøyd med å være her.
Vi vil gjerne at han blir her litt lenger, men det er ikke noe som haster akkurat nå. De neste 12 dagene har vi andre ting å konsentrere oss om.

Om Archie Gray, som har signert en ny langtidskontrakt, sa Farke:
Han har en så ydmyk og profesjonell arbeidsmoral. Han er den første til å plukke opp kjeglene etter trening og vet alt om posisjonen sin. All ære til Archie, det er en glede å jobbe med han, men vi fortsetter å legge press på ham for å forbedre ham, han har fortsatt mye å lære.