Før kampen mot Plymouth Argyle

Før kampen mot Plymouth Argyle

Publisert av Stian Gundersen den 16.02.24.

Leeds United er på jakt etter sin åttende strake ligaseier når de reiser til Plymouth Argyle lørdag med avspark på Home Park klokken 13:30.
Manager Daniel Farke har snakket med media og her er noe av det han snakket om:

Farke startet med å fortelle om status på troppen:
Patrick Bamford er ute i 10-12 dager, Sam Byram er også ute de neste to kampene. Karl Darlow er fortsatt ute, men er ikke langt unna å være tilbake i trening. Pascal Struijk skal skannes på nytt neste uke før legene avgjør om han kan trene mer. Stuart Dallas er fremdeles ute og det ikke er mulig å si når han kommer tilbake. Han har vært hos forskjellige konsulenter. Vi prøver å støtte ham og håper det ordner seg til slutt. Vi legger ikke noe press på ham. Jamie Shackleton er tilbake etter å ha blitt far.

Det er lett å ta ut laget på kampdagen, siden det er en så sammensveiset gruppe og vi har skader. Det gjør oss enda mer samkjørte, for det er behov for hver eneste spiller. Jeg har ingen startellever i starten av sesongen. Jeg reagerer alltid på hva som skjer i kampene og på treningsfeltet, sa Farke.

Om Plymouth Argyle, som er ubeseiret på 10 kamper på Home Park i Championship, sa Farke:
Et av de tøffeste stedene å reise til. Ubeseiret siden oktober. Støtten fra de tilreisende hjelper oss til å lykkes. Når oddsen er mot oss er klubben og supporterne på sitt beste. Det er lange reiser og ulike kamptider, men det er alltid mange Leeds-trøyer. Denne støtten er uten sidestykke. Jeg tror det er den største ressursen denne klubben har. Vi må sette pris på det.

På spørsmål om hvor nær Leeds er en perfekt prestasjon, svarer Farke:
Den perfekte prestasjonen er aldri oppnåelig, men vi prøver hver dag å nærme oss. Du kan ikke ta mer enn 21 poeng på sju kamper, men vi ønsker fortsatt å forbedre oss. Det hjelper på selvtilliten, men de poengene vil ikke hjelpe oss mot Plymouth, vi må være på vårt beste. De vil være motiverte for å ta de første poengene fra oss i år.

Sjefen oppfordret fansen til å nyte reisen laget er på:
Du må nyte veien dit. Hvis veien ser ut som det vi gjør for øyeblikket med hardt arbeid, samhold og vellykket fotball - må vi nyte det. Som kvelden i Swansea må vi nyte disse øyeblikkene.