Før kampen mot Leicester

Før kampen mot Leicester

Publisert av Stian Gundersen den 24.04.23.

Leeds United møter Leicester City på Elland Road tirsdag kveld og begge lag ønsker å sikre seg det som vil være tre viktige poeng.
Leeds har som mål å avslutte en serie på tre tap, mens Leicester håper å gå foran vertene på poeng, for øyeblikket er de ett poeng og en plass bak dem. I forkant av kampen sa Javi Gracia at laget er fokusert og de vet viktigheten av kampen.

Han sa: Det er seks kamper igjen, alle de gjenværende kampene er viktige.
Du vet aldri hvor du vil kunne få poeng. Neste kamp er hjemme og vi må være fokusert på den kampen.
Leicester kommer fra en seier i sist kamp og det vil garantert være en krevende kamp for oss.

Når vi spiller hjemme, føler vi oss veldig bra fordi vi alltid har ubetinget støtte fra fansen vår. Jeg er sikker på at denne kampen ikke vil være annerledes. Det er en veldig viktig kamp, en avgjørende kamp i dette viktige øyeblikket av sesongen.

Selvfølgelig vet vi hva verdien av kampen er for oss, vi er virkelig fokusert på det. Det jeg føler er at spillerne mine jobber veldig bra dag ut og dag inn, hver dag. Som jeg sa før, da jeg kom for ni kamper siden kunne jeg føle at de ønsket å endre dynamikken og ville gjøre alt for å få resultater. 
Det har ikke endret seg, selv om vi kommer fra tre dårlige resultater, men atmosfæren og ånden i laget er den samme, avsluttet Gracia