Før kampen mot Fulham

Før kampen mot Fulham

Publisert av Stian Gundersen den 22.10.22. Oppdatert 26.10.22.

Jesse Marsch snakket pressen om møte med Fulham på Elland Road søndag klokken 15:00 rett etter 2-0 tapet for Leicester på torsdag og sa følgende:

Det er brutalt å prøve å gjøre en pressekonferanse for neste kamp akkurat nå. Vi må først se fysisk hvor gutta er og sørge for at vi har et lag på banen som er klare til å spille på høyeste nivå. Vi må evaluere taktisk nøyaktig hva vi vil ha ut av kampen, og så må vi sette et lag på banen som skal investere alt de kan for å få et veldig viktig resultat for oss.

Om Fulham som motstander sa Marsch følgende:

De er et godt fotballag og de bruker hele banen veldig bra. De er et godt pasningslag. Mitrovic er en veldig farlig spiller - en av de smarteste spillerne i ligaen, og vi må håndtere ham på riktig måte. Jeg synes de har hatt en god kampanje og en veldig god start på sesongen, så det blir ikke lett.

Jeg tror en god start, en trygg start, et mål generelt. Vi trenger mål, og ledelse vil være enormt viktig for oss. Hør her, vi elsker Elland Road, jeg elsker Elland Road, jeg elsker fansen vår. Vi trenger dem akkurat nå, og vi trenger å være forent. De hjalp oss i fjor i tøffe øyeblikk, og vi trenger dem nå, avsluttet Marsch.