Før kampen mot Coventry

Før kampen mot Coventry

Publisert av Stian Gundersen den 04.04.24.

Leeds United møter Coventry City lørdag klokken 16:00 på Coventry Building Society Arena.
Manager Daniel Farke har snakket med media før Championship-kampen.

Om troppen sa han:
Ilia Gruev kan være tilbake, men Jamie Shackleton blir borte i to uker. Ellers er det den samme troppen som møtte Hull City på mandag. Wilfried Gnonto, Connor Roberts, Pascal Struijk og Stuart Dallas er fortsatt på sidelinjen.

Farke sa at det er viktig å ikke la følelser styre og legge for mye vekt på skuldrene til en 20 år gammel spiller på avgjørelsen om Mateo Joseph eller Patrick Bamford skal starte. Joseph har påvirket kampene positivt så langt, og det er viktig å ha både unge talenter og erfarne spillere som Bamford på laget.

Om Ilia Gruev og hva den 17 år gamle midtbanespilleren Charlie Crew tilfører laget:
Ilia er viktig for rytmen vår, enten for å roe ned spillet eller for å få fart på det. Han er presis og god i pasningsspillet. Han er ryddig med ballen og vil ha den under press. Charlie har en lignende rolle, men kanskje litt mer offensiv. Det er ingen «gavepakke» at han har blitt tatt med i troppen. Vi ser på ham som en ung spiller med stort potensial, men det er fortsatt en lang vei å gå.

Om Coventry som motstander:
Jeg har stor respekt for Marks jobb og det han har gjort. Mange spillere forlot laget, og han måtte bygge opp igjen. Han er en av de beste trenerne på dette nivået. Det siste resultatet deres var ikke bra, og nå er de mer presset til å ta poeng mot oss.
Vi må være kompakte. Hvis vi mister motet og åpner oss opp, og føler at vi må overkjøre dem i løpet av de første fem minuttene, fungerer det aldri.

Farke om fansen:
De er klubbens største ressurs. Støtten er uten sidestykke. Når du signerer en kontrakt med Leeds, vet du hva du må gjøre, og jeg elsker det. Du må vise ansvar for å representere drakten.
«We are United» - navnet sier alt.