Før kampen mot Aston Villa

Før kampen mot Aston Villa

Publisert av Stian Gundersen den 12.01.23.

I forkant av fredagens Premier League-kamp mot Aston Villa på Villa Park har Jesse Marsch snakket med media.

Hovedtreneren ga en oppdatering rundt troppen, mens han også diskuterte det han føler vil bli en tøff kamp på Villa Park.
Patrick Bamford er tilbake i trening og vil være i troppen. Luis Sinisterra kommer nærmere og nærmere, men er ikke helt klar.
Klar er heller ikke Crysencio Summerville som sannsynligvis er ute i en måned med en ankelskade han pådro seg i Cardiff kampen.

Fredagens motstander har vært i god form i det siste, og kun tapt én på sine fem siste Premier League-kamper og rykket opp til 11. plass på tabellen. 
Marsch føler at det er en tøff test og en som hans lag må være klar for. Han delte sine tanker om hvilke taktiske endringer han forventer å se under den nye hovedtreneren, Unai Emery.
Jeg vil generelt si at jeg har sett et lag som er mer dynamisk når de ikke har ballen.
De spiller litt annerledes med ballen også. De er fortsatt veldig effektive på dødballsituasjoner og de har fortsatt mye kvalitet på banen.
De har mange virkelig gode spillere, og når de er selvsikre er de et veldig godt lag og veldig vanskelig å ha med å gjøre.

Jeg kjenner Unai Emery fra Europa League når vi spilte mot Villarreal med Salzburg. Vi tapte 2-0 hjemme og 2-1 borte.
Laget hans var veldig disiplinert og defensivt, men også farlige i kontringssituasjoner, de hadde mange gode spillere da og han har mange gode spillere nå. Han er absolutt en god manager og han har hatt en positiv innvirkning på Aston Villa, det vil være viktig for oss å vite når vi reiser til Villa Park at vi må være på vårt beste, avsluttet Marsch.