Før kampen mot Arsenal

Før kampen mot Arsenal

Publisert av Stian Gundersen den 31.03.23.

Javi Gracia har snakket med media før lørdagens Premier League-kamp mot Arsenal.
Om lagnyhetene sier Gracia at landskamppausen forårsaket noen store problemer for oss og at vi mistet viktige spillere for de neste kampene.
Han bekreftet at Max Wober og Wilfried Gnonto trenger tid og begge er ute av Arsenal-kampen.

Jeg vet ikke om det blir en uke eller to uker til ennå før de er tilbake. Han la til at kaptein Liam Cooper er klar til å erstatte Wober.
Om skadene sa han også følgende: Jeg må være bekymret fordi de er viktige spillere for oss og vi har ikke en veldig stor tropp. Jeg må se etter løsninger. For å være ærlig er jeg positiv, jeg er optimistisk og det viktigste er at jeg tror på alle spillerne i troppen min.
Om Tyler Adams' hamstringoperasjon sa han: "Vi vil se på utviklingen hans dag for dag, så får vi se om han kan spille noen kamper denne sesongen."

Gracia har bare vært i stand til å trene med syv eller åtte førstelagsspillere i pausen på grunn av landslagsoppdrag for flere.
På spørsmål om hva han har forbedret siden han kom, sa han: "Jeg har prøvd å tilføre ideene mine for å hjelpe spillerne til å gjøre sitt beste, ikke bare individuelt, men kollektivt. Vi gjør det bra, ikke bare fordi vi har gode resultater, men jeg tror de forskjellige prestasjonene vi har hatt betyr at vi kan konkurrerer i hver kamp."

 På møte med Arsenal sa han: "Vi vet at vi spiller mot laget på toppen. Det vil være veldig krevende. Men for å få et resultat er første skritt å tro at du kan. Laget tror." Han la til: De gjør mange ting bra. Du kan se statistikken. De har mye ballbesittelse så vi må være klar til å forsvare først og deretter prøve å angripe. Selvfølgelig trenger vi veldig godt defensivt arbeid. Hvis vi ikke gjør det, har vi ingen sjanse, avsluttet Gracia.