Før Wolves-kampen

Før Wolves-kampen

Publisert av Anders Palm den 17.03.22. Oppdatert 22.03.22.
Jesse Marsch snakket med media før møtet med Wolverhampton Wanderers fredag kveld i Premier League. Leeds går til kampen etter en viktig seier mot Norwich City på søndag, og de drar nå til Molineux for å bygge videre på suksessen. 
Etter trening denne uken ga hovedtreneren en grundig oppdatering på spillertroppen, med positive nyheter om spillere tilbake til kamp. 
Liam Cooper og Kalvin Phillips er i trening og er med i troppen denne helgen. Junior Firpo er skadet og ute i tre til fem uker. Patrick Bamford var litt sår da kampen i helgen var veldig krevende. Hele kroppen hans fortsetter å tilpasse seg hva kravene vil være for de kommende kampene. Rodrigo vil trene i dag, vi håper at alt vil være klart for kampen på fredag. Vi gjorde en skanning og den viste en gammel skade, så det handler om å håndtere noen av symptomene. Lewis Bate og Jamie Shackleton fikk skader i U23-kampen, så de er kanskje ikke tilgjengelige. Joe Gelhardt hadde en skade i ryggen som var grunnen til at han ikke spilte i U23, men vi tror han kommer til å være klar nå.

Når Marsch snakket om kampen og testen Wolves vil gi var han full av lovord om den kommende motstanderen og lagets manager Bruno Lage. Jeg synes de er et fantastisk lag med noen virkelig intelligente spillere og de er utrolig godt trent. Jeg visste at Bruno Lage var en god trener, men da jeg så dem spille, ble jeg så imponert. De forsvarer seg godt, flytter ballen godt og har en klarhet i hvordan de spiller. De har ikke gitt bort ett mål på overganger i hele år, og vi ønsker å være gode på overganger, det vil være en vanskelig oppgave for oss, og respekten fra meg til Wolves er enorm.

Vi vil prøve å gjennomføre en relativt enkel og oversiktlig kampplan. Vi vet at det å forsvare seg godt og ikke komme bakpå i kampen er viktig - fordi de ikke gir bort mye, avsluttet Marsch