Før Watford kampen

Før Watford kampen

Publisert av Stian Gundersen den 27.03.24. Oppdatert 28.03.24.

Leeds United reiser for å møte Watford på Vicarage Road fredag kveld klokken 21:00.
Daniel Farke har snakket med pressen før kampen.

Om troppen sa han:
Pascal Strujik måtte operere forrige uke og blir ute resten av sesongen. Operasjonen gikk bra og han har allerede begynt å ta de første skrittene tilbake.
Georginio Rutter gjennomgikk en mindre brokkoperasjon i landslagspausen, men er tilbake i trening og ser bra ut. Farke er forsiktig optimistisk med tanke på at han er med i troppen.
Connor Roberts, Willy Gnonto og Ilia Gruev er tvilsomme etter å ha pådratt seg mindre skader på landslagssamling.
Farke sa også at han gjerne skulle hatt Stuart Dallas på laget, men at "det ikke er noe tidspress" for å få ham tilbake. Han legger til at Dallas "er en Leeds-legende og har alles støtte".

Om landslagspausen og sjansen til å starte på nytt sa Farke:
Vi har prøvd å gjøre vårt beste og jobbe skikkelig, men det er vanskelig når så mange spillere er borte. Det som er bra er at vi var i strålende form, så på fredag må vi bare trykke på en knapp og komme i gang igjen.
Laget kommer ikke til å ha en full treningsøkt før fredagens kamp, men det er en del av virkeligheten og vi må tilpasse oss den".
Han sa også at han føler seg «beæret» over å jobbe med disse gutta hver dag og beskrev stemningen i garderoben som "ekstraordinær".

Om motstanderen Watford:
De har mange erfarne, fysiske og gode spillere. Det er en hjemmekamp, så de kommer til å være svært motiverte. Vi må forberede oss på en vanskelig kamp, stå på og vise godt samhold. Vi kommer til å trenge bortestøtten vår til å bære oss i de vanskelige periodene av kampen.