Før Tottenham kampen

Før Tottenham kampen

Publisert av Stian Gundersen den 11.11.22.

Jesse Marsch har snakket med media i forkant av lørdagens Premier League-tur for å møte Tottenham Hotspur.
Leeds reiser til Nord-London etter to Premier League-seire på rad mot Liverpool og Bournemouth.
Marsch begynte med en oppdatering om troppens form.

Archie Gray er ute i seks til åtte uker med en ankelskade. Patrick Bamford er ute for denne kampen, han har fortsatt ikke kommet seg.
Mateusz Klich tok et kne mot kne mot Wolves, så han er også ute.
Jack Harrison er tvilsom med en muskelstrekk, men vi håper i løpet av de neste 24 timene at han kan være tilgjengelig og komme seg.
Adam Forshaw har trent hardt, og hvis Tottenham-kampen var tre dager senere, ville vi vurdert ham som kvalifisert. 
Men det betyr i det minste at han burde være klar til å komme tilbake til trening når vi kommer tilbake etter VM.
Stuart Dallas gjør store fremskritt også, vi får se hvordan det går, kanskje vi kan få ham på banen i slutten av desember eller begynnelsen av januar.

Det er nok en tøff test for de hvite når de drar til hovedstaden på jakt etter et godt resultat før laget har en lengre VM pause.
Antonio Conte gjør generelt ikke mye rotasjon. Han har en gruppe som han jobber intensivt med, forklarte Marsch på spørsmål om motstanden. Tottenham har en så høy kvalitet og når de spiller hjemme er de alltid gode, med den utrolige stadion og fanbase de har.

Vi vet at dette er en stor utfordring, nok en gang, mot en toppmotstander i ligaen vår som er disiplinert til å spille slik de ønsker å spille. 
Det fine med hvor vi er for øyeblikket, er at vi ikke er perfekte, men vi er heller ikke redde. Vi har vist i år at vi ikke er redde for toppmotstandere.
Vi kommer til å reise ned til Tottenham og vi kommer til å spille selvsikkert og gå etter kampen på alle måter, avsluttet Marsch