Før Stoke kampen

Før Stoke kampen

Publisert av Stian Gundersen den 25.10.23.

Leeds United møter Stoke City på bet365 Stadium onsdag kveld klokken 21.00. Begge lag kommer inn i kampen med høy selvtillit etter seier i forrige runde og vil nå se etter å legge til ytterligere tre viktige poeng for å hjelpe deres ligaposisjon.

Daniel Farke ga sine tanker til pressen før kampen:
Jeg er veldig respektfull fordi Alex Neil er en utrolig erfaren trener i engelsk fotball og spesielt på Championship nivå.
Jeg liker personligheter, jeg liker trenere og ledere der du kan se kjennetegn som tydelig er knyttet opp mot hvem man er og du kan se dette i lagene hans. De spiller med intensitet, aggresjon, med tapperhet, de går for det, har mange innlegg og du må forsvare andreballer veldig bra.
Dette er hva du forventer når du spiller mot lagene hans. Han har også noen av sine tidligere spillere fra Preston i Stoke.

Lagene hans prøver å kjempe alle sammen. Dette er hva de gjorde mot et virkelig godt Sunderland lag og hvorfor de fikk en viktig seier, så vi vet at det blir en tøff oppgave. Vi må være påslått for å være klare til å kjempe om poengene også.
Selvfølgelig vil vi sørge for at de må vente på flere seiere på rad enda litt lenger, men jeg er ganske sikker på at de vil ende i en mye bedre posisjon under Alexs sin ledelse.

Vi er veldig respektfulle. Vi reiser ikke i frykt, vi vet også at vi er i god form og ønsker å vinne poengene.
Men vi må være på vårt beste for å gi oss selv en sjanse til å vinne.