Før Southampton kampen

Før Southampton kampen

Publisert av Stian Gundersen den 31.03.22. Oppdatert 05.04.22.

Jesse Marsch har snakket med media før kampen mot Southampton denne helgen. Hovedtreneren ser frem til å returnere til Elland Road på lørdag for å møte en motstander han vet vil gi laget hans en tøff test, og mot en manager han har enorm respekt for.

Marsch begynte med å gi en ny oppdatering på troppen hans, etter landslagspausen. Liam Cooper og Kalvin Phillips er i kamp om å starte. Jeg tror de begge sannsynligvis ikke er helt i 90 minutters form, men veldig nærme. Raphinha hadde Covid, men er klar igjen nå. Patrick Bamford er skadet og prognosen er at han er ute i seks uker. Leo Hjelde var litt tilbake i trening denne uken. Han vil ikke være tilgjengelig i helgen, men trener. Junior Firpo nærmer seg og er i rute, og om et par uker er Jamie Shackleton tilgjengelig. Tyler Roberts ser bra ut og føler seg bra, han kommer ikke tilbake denne sesongen, men operasjonen var bra.

Lørdagens motstandere Southampton ligger for øyeblikket på 11. plass på tabellen, med insentiv om at de kan rykke så høyt som opp på 9. plass med seier denne helgen. Leeds United-hovedtreneren kjenner styrkene til motstanderen og husker også gode minner fra å jobbe med og lære av motstanderen hans, Ralph Hasenhüttl. Kanskje det hjelper laget vårt og meg til å forberede meg på det laget hans er akkurat nå, men jeg ser tilbake og reflekterer over det som en veldig spesiell tid med ham. Jeg har sett mange av de siste kampene deres, og jeg tror de har vært litt uheldige som ikke gjorde det bedre i noen av disse kampene. Det de gjorde mot Norwich nylig med og uten ballen var bra, og de har utviklet flere taktiske nyanser på hvordan de liker å rotere i oppbyggingsfaser. Vi må forstå når de skaper rotasjoner og hvordan vi vil angripe i disse øyeblikkene. Vi har allerede snakket mye denne uken om Southampton og hva vi kan forvente og hvordan vi vil se ut mot dem, avsluttet Marsch