Før Norwich kampen

Før Norwich kampen

Leeds United tar imot Norwich hjemme på Elland Road onsdag klokken 20:45.
Leeds United-manager Daniel Farke har snakket med media før kampen.

Gleden og lettelsen over en sen seier i en tøff kamp mot Preston North End i helgen har forhåpentligvis lindret ømhet og smerter. Daniel Farke sitt Leeds skal nå prøve å vinne over David Wagners lag igjen, etter å ha vunnet 3-2 borte tidligere i sesongen.

Om status på laget sa Farke:
Alle spillerne som var tilgjengelige mot Preston vil være det mot Norwich.
Willy Gnonto kan være på benken. Pascal Struijk er fortsatt ute, det samme er Stuart Dallas og Karl Darlow.
Han antydet at han vil rotere i troppen når Plymouth Argyle kommer på besøk i FA-cupen på lørdag.

Farke sa følgende om Norwich:
Det var best å flytte morgendagens kamp til den tidligste datoen mulig, i stedet for å beholde den som en kamp til gode.
For oss er det et godt tidspunkt å spille på. Det er aldri noen garanti for at det går bra, men de neste månedene vil bli travle.

Jeg var i Norwich i mer enn fire år og har gode minner. Det blir hyggelig å se noen kjente fjes, men vi er mer konsentrert om kampen.Det handler om å ta tre poeng, og det er mitt eneste fokus.

Om overganger:
Farke har gjentatt budskapet til agentene om at nøkkelspillerne ikke er til salgs.
Når det gjelder Gnonto og forsøkene på å binde ham til en ny kontrakt, sier han: "Vi snakker om forretninger når forretningene er gjort."
Det samme svaret ga han da han ble spurt om eventuelle nye signeringer før overgangsvinduet er over.

Siden Luke Ayling og Djed Spence har forlatt klubben, mangler Leeds nå to spillere. Han la til at de mangler enda en spiller på grunn av at Charlie Cresswell-situasjonen ikke er avklart ennå.
Siden Struijk er ute lenger enn forventet, kan lengden på fraværet hans avgjøre om Leeds henter inn en midtstopper før deadline.