Før Millwall kampen

Før Millwall kampen

Leeds United har muligheten til å gå til topps i Championship før landslagspausen.
Slår de Millwall på søndag med to måls margin, vil de gå forbi Leicester City som spiller FA-cup denne helgen.
Før kampen på Elland Road snakket manager Daniel Farke med media.

Om troppen:
Jamie Shackleton og Jaidon Anthony er tilgjengelige, men forsvarsspilleren Pascal Struijk har fått et tilbakeslag. De neste ti dagene er avgjørende for Struijk. Hvis han må opereres, vil han gå glipp av resten av sesongen. Hvis en injeksjon er tilstrekkelig kan han være tilbake etter landslagspausen.

Archie Gray er kalt opp til Englands U21-landslag og Farke sier: Når du ser kampene hans, jevnheten, kvaliteten på prestasjonene og personligheten hans, sier det nok. Du trenger ikke å være fotballekspert for å vite hvor god Archie er. Han er så jordnær og ydmyk.

Farke snakket om treningsopplegget etter seieren mot Sheffield Wednesday forrige uke:
I begynnelsen var det viktig å roe ned belastningen. Vi var inne på lørdag med en skikkelig økt for de som ikke spilte 90 minutter. Vi analyserte kampen og ga spillerne noen dager fri etter det. Det var viktig å roe ned belastningen. Etter disse to dagene begynte vi å forberede oss på Millwall. Det har vært godt å ha tid på treningsfeltet. Det blir en vanskelig kamp. Vi har hatt en god mulighet til å forberede oss på best mulig måte.

Farke om Millwall:
De var vanskelige å møte sist gang. Selv da var de sterke på dødballer.
Det har skjedd en endring i ledelsen og stilen siden den gang. Neil Harris er tilbake som trener. Han kjenner klubben ut og inn. Ti poeng på de fire siste kampene er imponerende. Det er vanskelig å skape sjanser mot dem, de er farlige på kontringer og på dødballer. De er kompakte og konkurransedyktige. Jeg forventer en jevn og fysisk kamp.