Før Middlesbrough kampen

Før Middlesbrough kampen

Publisert av Stian Gundersen den 19.04.24.

Leeds United møter Middlesbrough mandag kveld klokken 21.00.
Daniel Farke har snakket med media før turen til Riverside Stadium.

Om troppen:
Connor Roberts har muskelproblemer og vil stå over de to neste kampene.
Jamie Shackleton er ventet tilbake på trening i morgen og kan være klar til kampen mot Middlesbrough, men kampen kan være for tidlig for han. Bortsett fra Pascal Struijk er alle andre tilgjengelige.

Om Kristoffer Klaesson sin ulykke:
Han er ikke skadet etter bilulykken tidligere denne uken og Farke legger til: "Jeg liker ikke å kommentere for mye på spillernes privatliv. Men jeg ble litt sjokkert og bekymret og jeg ble veldig glad for å høre at han var ok. Vi hadde en kort prat og han forklarte hva som skjedde. Jeg har ingen grunn til å tvile på det han sa.

Om Middlesbrough:
De har hatt gode seire og prestasjoner i toppklasse. Jeg forventer at de er toppmotiverte og de har mindre press på seg fordi de ikke har noe å tape. Det blir tøft, men vi vet at vi må yte vårt beste.

Om ungdom og suksess:
Farke er enig i at suksessen til tyske klubber i europeiske turneringer denne sesongen viser at fotball ikke alltid handler om å ha en styrtrik eier, men om å investere i ungdom.

Han legger til: Vi har et ungt lag og rivalene våre har mer erfaring. Jeg vil ikke kjøpe suksess - jeg vil bygge for suksess. Jeg vil ikke være i Premier League i ett år og bruke penger for så å være ute av ligaen i ti år. Vi vil være der i lang, lang tid.

PS: Lørdag møter Leicester City, som ligger på andreplass, West Bromwich Albion, som ligger på femteplass og Southampton møter Coventry City som ligger midt på tabellen.
Ipswich Town spiller ikke denne helgen, så et poeng til Leicester vil ta dem til topps, mens en seier til Southampton vil gi dem samme poengsum som Leeds.