Før Manchester City kampen

Før Manchester City kampen

Publisert av Stian Gundersen den 05.05.23.
 Leeds United møter Manchester City på Etihad Stadium lørdag ettermiddag i Sam Allardyces første kamp. Den nyansatte hovedtreneren har ledet treningen denne uken i forkant av kampen, og har gitt sine tanker til media.
Når det gjelder respons, kunne jeg ikke være mer fornøyd, sa Allardyce.
Vi har trent og lagt en plan sammen på de få dagene vi har hatt til å snakke om Man City kampen og den store oppgaven vi har foran oss.

Om laget sa han følgende: Jeg har bare Dallas, Adams, Sinisterra og Cooper skadet. Resten er klare for kamp og vi skal velge et lag og system i dag.

Allardyce skrøyt av Guardiola. Han gjør enormt mye for Premier League. Du ser hva han har oppnådd, rekrutteringen har vært på topp og lederstilen hans gjennom årene har vært fabelaktig.

Pep Guardiolas lag ligger i toppen og har som mål å vinne nok en Premier League-tittel.
Det handler om å stå imot alt det Manchester City kommer med. Hvis du skrur av i ett øyeblikk, så vil man bli straffet. De kan score på mange måter, så vi må blokkere alle, sier Allardyce om planene hans for kampen.

På spørsmål om hvordan han skulle stoppe Haaland lo han litt før han sa:
Vi må stoppe forsyningene til ham, så han ikke får så mange sjanser og så må vi holde et øye med ham hele tiden – spesielt på den siste tredelen, avsluttet Allardyce.