Før Leicester-kampen

Før Leicester-kampen

Publisert av Anders Palm den 03.03.22. Oppdatert 08.03.22.
Jesse Marsch har snakket med media før hans første kamp for Leeds mot Leicester City denne helgen. Den nye hovedtreneren snakket om sine første dager med laget ute på gresset på Thorp Arch, mens han også diskuterte hans fokus fremover. Den siste uken har vært litt av en virvelvind, sa Marsch. Jeg har overtatt nok lederroller på nok steder til å vite at i løpet av de første par dagene kan det være en million ting i tankene dine. Så, over tid, begynner ting å avta litt. Du kan begynne å forstå hvordan du kan hjelpe laget du skal jobbe med, bli kjent med klubben, menneskene og spillerne.

Jesse ga også sin vurdering av hva han forventer å møte mot Leicester denne helgen. For det første synes jeg Brendan Rodgers er en veldig god trener. Han er fleksibel, men har også en veldig klar spillestil. De har også et veldig godt lag og med Jamie Vardy tilbake vil det være et løft for dem. De er et lag som spiller bra med og uten ball, så vi må ha en klar kampplan og forstå hvordan de kan gjøre det vanskelig for oss og hvordan vi kan gjøre det vanskelig for dem.

Marsch ble deretter spurt om hvordan hans første lag kan se ut på lørdag, og gikk gjennom de siste skadenyhetene i laget. Patrick Bamford er nær, men om han kan være på benken eller om han trenger noen dager til er fortsatt usikkert. En annen som er usikker er Diego Llorente som ikke var på trening i dag. Liam Cooper og Kalvin Phillips er fremdeles ute med skade. Vi tar det steg for steg og sørger for at vi kan forberede dem best mulig, men vi presser ikke for hardt avsluttet Marsch.