Før FA-cup kampen mot Chelsea

Før FA-cup kampen mot Chelsea

Publisert av Stian Gundersen den 26.02.24.

Daniel Farke har snakket med media før Leeds reiser til London for å møte Chelsea på Stamford Bridge onsdag klokken 20:30 i FA-Cupens 5 runde. Det er 21 år siden sist Leeds United tok seg til kvartfinalen i FA-cupen.

Farke sa at han har kommet seg etter adrenalinet etter å ha slått Leicester på fredag: Etter en slik kamp er jeg alltid veldig sliten. Jeg trenger litt avslapping på sofaen, for å komme til hektene igjen. Nå går vi inn i en ganske travel periode. De siste to dagene har vært viktige for å roe ned og klarne tankene.

Om troppen sa Farke:
Patrick Bamford er tvilsom med småskader, mens Crysencio Summerville har vrikket ankelen. Dan James er aktuell til tross for en liten smell og Georginio Rutter har problemer med hoftebøyeren, noe som betyr at det blir en sen vurdering av om han er i form. Sam Byram er imidlertid tilbake i trening og Farke indikerte at han bør være i troppen.

Leeds er ubeseiret i 12 kamper, men Farke ser ikke på det som en psykologisk fordel selv med tanke på Chelseas tap i Carabao Cup etter ekstraomganger på Wembley:
Jeg forventer en motstander som vil være veldig fokusert på denne kampen. Det er deres beste sjanse til å spille i Europa. For oss er det også en viktig kamp. Vi vil gjerne forlenge cupserien, men for oss som klubb er det noen andre viktige ting vi også må fokusere på for øyeblikket.

Jeg hadde foretrukket å spille denne kampen under andre omstendigheter - ikke fire kamper på ti dager og tre ligakamper på seks dager. Det er litt uheldig. Jeg skulle gjerne konsentrert meg enda mer om denne kampen. Men du må ta ting som de er, avsluttet Farke.