Før Chelsea-kampen

Før Chelsea-kampen

Publisert av Anders Palm den 20.08.22. Oppdatert 24.08.22.
Jesse Marsch har snakket med pressen i forkant av søndagens kamp mot Chelsea på Elland Road. Marsch begynte med å gi en oppdatering på tilstanden til troppen hans. Adam Forshaw og Joe Gelhardt er tilgjengelig for helgen. Junior Firpo og Luke Ayling er på god vei, men er nok en til to uker unna. Liam Cooper og Patrick Bamford trener med laget og ser bra ut, en vurdering på om de er kampklare vil bli tatt i løpet av lørdagen.

Marsch snakket også om selve oppgjøret, og erkjente hva det betyr for fansen, mens han setter pris på kvaliteten Chelsea har. Jeg har blitt fortalt om rivaliseringen, du kan møte noen i gatene som er fem år eller 95 år gamle, og de har Leeds United-historier. I øyeblikket handler alt om hvor gode Chelsea er og at vi møter en av de beste motstanderne i verden. Det er bare et år og tre måneder siden de vant Champions League, og jeg mener at de har fortsatt å forsterke troppen sin på en veldig god måte. 
De har fantastiske spillere, og jeg elsker disse kampene på grunn av det. Det er en enorm utfordring, og det viktigste er at spillerne våre forstår planen og at de kan gå ut og gå etter kampen. Jeg tror vi har et lag som kan forårsake noe kaos mot en motstander som dette akkurat nå og på hjemmebane. 
Vi prøver å utvikle en god plan og en plan som er lett nok for dem å gjennomføre, og så vil vi bare at de skal gå på banen og spille etter evnene sine, og hvis vi gjør det, som en gruppe, har vi en sjanse, avsluttet Marsch.