Før Bristol City kampen

Før Bristol City kampen

Leeds United innleder sin hektiske februar med reise til Bristol City og kamp på Ashton Gate fredag kveld klokken 21:00.
Leeds United-manager Daniel Farke har snakket med media før kampen.

På skadefronten er Archie Gray (som hadde problemer med et kne) og Crysencio Summerville (som hadde lyskeproblemer) begge tilgjengelige for Championship-kampen på Ashton Gate.
Dan James og Pascal Struijk er imidlertid fortsatt ute. Sistnevnte er på bedringens vei, men vil ikke være tilbake i trening før om to uker.

Fredagens kamp spilles 24 timer etter at overgangsvinduet har stengt.
Per dags dato er det ingen nyervervelser med 24 timer igjen, men Farke innrømmet at klubben hadde vært "veldig nær" et par signeringer. Skader på de ikke navngitte spillerne gjorde at avtalene ikke ble noe av, og Farke uttalte: "Jeg kan ikke garantere at noe vil skje i løpet av de neste 24 timene. Det jeg kan garantere er at vi prøver å få noe til å skje helt til siste time."

Farke legger til at Leeds har hatt en sterk sesong så langt, og sier: "Det er vanskelig å hente inn spillere som vil forbedre oss. Hvis du henter en spiller i januar, må han hjelpe oss umiddelbart. Disse spillerne er ganske sjeldne. Det er vanskelig å få slike avtaler til å skje."

Farke gjentok at klubben ikke kommer til å miste noen nøkkelspillere innen torsdag, noe som utelukker en overgang for kaptein Liam Cooper, som har vært koblet til Blackburn Rovers.

Farke understreker at han prioriterer å holde troppen samlet: "Når du har en ganske sammensveiset gruppe, har du mye samhold. Hver eneste spiller trengs. Dette er min erfaring, og noen ganger er samhold viktigere enn individuelle kvaliteter."

Om virksomheten til rivalene i Championship, sier han: "Det påvirker ikke det vi ønsker å gjøre. Vi gjør definitivt bare forretninger som er fornuftige for Leeds United. Det er ikke slik at vi føler oss tvunget fordi en motstander signerer spillere. Du gjør noe hvis du er 100 % overbevist."