Før Arsenal kampen

Før Arsenal kampen

Publisert av Anders Palm den 07.05.22. Oppdatert 09.05.22.
Jesse Marsch har snakket med media i forkant av søndagens tur til Emirates Stadium for å møte Arsenal. Hovedtreneren begynte med en oppdatering rundt tilstanden til troppen hans. Stuart Dallas har hatt en vellykket operasjon og de mener at resultatet var veldig positivt. Patrick Bamford har vært på treningsfeltet igjen, så vi er forsiktig optimistiske rundt det. Tyler Roberts, Adam Forshaw og Crysencio Summerville beveger seg i riktig retning. Liam Cooper og Diego Llorente trente i dag, så bortsett fra de fire eller fem nevnte, bør vi ha vårt fulle antall spillere, sa Marsch.

Søndagens motstandere ligger på fjerdeplass i Premier League, men har fortsatt håp om å avslutte høyere. Leeds forblir i en intens kamp på bunnen, og Marsch ble spurt hans tanker om resultater andre steder, så vel som hans egne. Han sa: Alt jeg bryr meg om er å fokusere på hver kamp, og akkurat nå er det på Arsenal. Nøkkelen er å prøve å gjøre alt du kan for å kontrollere dine egne resultater, det er min strategi. Vi vil prøve å vinne kampen. Vi respekterer Arsenal, de har mange kvalitetsspillere og de har utviklet seg mye de siste årene med Mikel Arteta. Vi har gått gjennom hvordan vi vil at kampen skal se ut og hva deres styrker er, så vi vet at de er et godt lag. Vår evne til å begrense deres styrker og deretter ha evnen til fortsatt å styre spillet med ballen, være god i besittelse og i overgangsfaser vil være viktig.
En ting som var skuffende i City-kampen var at vi har vært relativt stabile på defensive dødballer, så ga vi opp på to. Vi snakket igjennom det og jobbet med det igjen på feltet, jeg forventer at vi blir bedre på det i de neste fire kampene, avsluttet Marsch.