Bestilling åpnet for Leeds Lounge billetter

Bestilling åpnet for Leeds Lounge billetter

Publisert av Anders Palm den 06.07.22. Oppdatert 07.07.22.
LUSCOS har 12 plasser på Leeds Lounge for hjemmekamper i sesongen 2022/23 inkl. 2 cupkamper.
Disse selges til LUSCOS-medlemmer i to bolker gjennom sesongen. Plassene til kampene mot hhv Bournemouth, Man U og Tottenham blir brukt til Billettpakker i forbindelse med fellesturene. Disse pakkene inkluderer i tillegg til kampbilletten fellesarrangementer i Leeds, f.eks omvisning, lunsj og middag sammen med likesinnede. Disse billettpakkene selges separat.

Første bolk:   Wolves*, Chelsea*, Everton*, Nottingham F*, Aston Villa, Arsenal, Fulham, Man City. (*Fastsatt tidspunkt)
Andre bolk:   West Ham, Brentford, Southampton, Brighton, Crystal P, Liverpool, Leicester, Newcastle
Egen bolk:     Evt. Carabao cup og FA cup

Priser:
kr. 2.600 vs Chelsea, Arsenal, Man City og Liverpool
kr. 2.100 vs resten
kr. 1.500 ved evt. Cupkamper

NB! Husk at kamper kan flyttes til fredag, søndag eller mandag så ta høyde for dette ved bestilling av reise. Man trenger ikke Leeds United medlemskap for å kjøpe disse billettene.

Reglement:
1.  Kampene legges ut med bindende bestilling (søknad) i vårt medlemssystem Styreweb hhv. 6. juli og 5. september med 10 dagers frist. Annonsering og lenke til bestilling legges ut på Facebook, web sider det sendes ut e-post til alle medlemmer.
2.  Alle bestillinger skal være med navngitte medlemmer i LUSCOS (Hoved eller Famile). Hver bestilling kan ha maks 4 navn og ingen navn kan være med flere ganger på samme kamp. Man kan kun søke på inntil 3 kamper i hver bolk og man kan ikke bestille uten å ha eget navn med. Hvert medlem kan kun forekomme på 3 søknader pr bolk, uavhengig av om en selv er bestiller, eller om man er med på en annens bestilling.  Ved bestilling for andre må man ha navn og medlemsnummer klart.
3.  Hvem som får billett til hver kamp avgjøres ved tilfeldig loddtrekning kort tid etter at bestillingsfrist er ute. Trekning foretas samlet, kamp for kamp. Den som blir trukket ut til kamp vil bli utelatt trekningen for de neste kampene i samme bolk, med mindre det er ledig plass. De som får billett vil bli informert så snart trekning er foretatt.
4.  Billettene blir så fakturert bestilleren pr e-post. Om ikke bestilt billett betales innen 7 dager blir det ny utrekning på den/de plassene.
5.  Plasser kan ikke overdras til andre, men må gå tilbake til LUSCOS for ny tildeling.
6.  Styret i LUSCOS kan ved misbruk av ordningen diskvalifisere medlemmer fra å bli med i trekning eller bestille billetter.

Leeds Lounge:
Dette er en Lounge på East stand med sitteplasser på samme tribune, buffet (mat) og fri bar (vin, øl og mineralvann). Loungen åpner vanligvis tre timer før kamp og man kan sitte igjen én time etter kamp. Loungen besøkes av Leedslegender før kamp med analyser og mulighet for en prat.

Det er altså mulig å søke om 4 billetter til en kamp, og alle deltakerne må være medlem av LUSCOS. Det er 5-års aldersgrense i loungen.
Dersom du skal søke for flere, må du velge "Legg til deltaker" på side to i billettbestillingen. Dersom den/de andre er Familiemedlem knyttet til ditt medlemskap, kommer vedkommet opp, og du kan trykke 'Velg.
Dersom vedkommende ikke er Familiemedlem, må du trykke  'Ny deltaker', og søke opp vedkommende med Navn og Medlemsnummer, og trykke 'Hent'. Du kommer deretter tilbake til billettsiden, der vedkommendes navn nå skal stå under Deltakere, og når alle deltakerne er lagt inn kan du gå videre for å bekrefte bestillingen (søknaden).

Her er lenken til siden for å søke om billetter: https://arena360.no/events/804/7356