Alex Cairns signerer for Leeds

Alex Cairns signerer for Leeds

Publisert av Stian Gundersen den 08.07.24.
Leeds United har gleden av å kunngjøre signeringen av Alex Cairns, som kommer tilbake til klubben fra Salford City i en permanent avtale.

Den 31 år gamle keeperen returnerer til Leeds United etter å ha kommet gjennom akademiet på Thorp Arch og deretter tatt steget opp på førstelaget.

Den Yorkshire-fødte keeperen har spilt i alle aldersgruppene og debuterte for Leeds i 2011/12-sesongen, før han forlot klubben for å fortsette karrieren et annet sted i 2015 etter en rekke utlån i løpet av den tiden.

Cairns har signert en toårskontrakt og han bringer med seg et vell av erfaring for å styrke og gi konkurranse til en sterk gruppe keepere, med over 300 ligakamper i karrieren.

Forrige sesong spilte Cairns 51 kamper for Salford City, og han spilte samtlige ligakamper for The Ammies. Han startet også ligacupkampen mot Daniel Farkes lag, der han vant straffesparkkonkurransen mot barndomslaget.

Alex blir den andre signeringen i sommerens overgangsvindu for klubben, etter at den walisiske landslagsspilleren Joe Rodon ble permanent forrige uke.