49'ers Enterprises er godkjent som eiere!

49'ers Enterprises er godkjent som eiere!

Publisert av Anders Palm den 18.07.23.
Sent i går kveld kunne Leeds United Football Club kunngjøre at EFL har godkjent salget av klubben til 49ers Enterprises.

Paraag Marathe, tidligere nestleder og styremedlem i klubben, vil ta over som styreleder i Leeds United. Marathe tar over etter Andrea Radrizzani, som har vært majoritetseier i Leeds United siden 2017. Angus Kinnear, administrerende direktør i Leeds United og styremedlem, vil forbli i sin nåværende stilling, og fortsette å lede klubbens daglige drift. Rudy Cline-Thomas, grunnlegger og administrerende partner i MASTRY, vil gå inn i styret som medeier og nestleder i klubben.

Radrizzani sa: "Det har vært en ære å lede Leeds United de siste seks årene og å tilbringe så mye tid med den beste fanbasen i verden. 49ers Enterprises har vært fantastiske partnere i årevis, og jeg er sikker på at de vil ta Leeds til neste nivå.»

Om 49ers Enterprises:

49ers Enterprises er den strategiske delen til San Francisco 49ers fokusert på investeringer i lag, ligaer og andre sportseiendommer. 49ers Enterprises er hel eiere av Leeds United Football Club. Gruppen ledes av president Paraag Marathe og ble dannet for å utvide 49ers til andre virksomheter og for å utnytte merkevarens respekterte rykte over hele sportsverdenen. Arbeidet til 49ers Enterprises er basert på teamets bransjeledende ekspertise innen sportslige operasjoner, samt markedsføring, sponsing, merchandising, detaljhandel og forretningsutvikling.