Foran Wolves-kampen

Foran Wolves-kampen

Marcelo Bielsa har snakket med media foran fredagskveldens kamp mot Wolverhampton Wanderers. Bielsa ga en skadeoppdatering på troppen, i tillegg til å snakke om problemer Wolves kan forårsake. Klich og Llorente er tilgjengelige, Phillips og Rodrigo er det ikke, sa Bielsa. Hvert lag har problemer med skader - noen mer enn andre - noen ganger er det lag som har mange skadde spillere i samme periode. Dette er ting vi vet om, og vi må finne løsninger på dem.

Nuno Espirito Santos sitt lag er bare en plass under Leeds på tabellen. De hvite vet alt om kvaliteten på motstanderen og forventer et tøft møte.

Bielsa sa følgende om fredagens motstander: De er et lag som kan spille i forskjellige taktiske former. Når de trenger å gjøre endringer, kan de sette inn en innbytter som ikke endrer kvaliteten på laget. De har veldig gode kanter, og det er for øyeblikket ikke lett å finne gode kantspillere i fotball.
De forsvarer seg godt uten at dette hindrer dem i å angripe, og når de angriper er de alltid forsiktige med hva de etterlater seg av rom. Svært få ganger har jeg sett dem fullstendig dominert.s2Member®