Årets supporter!

Årets supporter!

TERJE ER ÅRETS SUPPORTER

Terje Dahl er kåret som årets supporter av Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) for sesongen 2018-19.

Leeds-supporteren frå Tønsberg var blant om lag 30 nominerte - og ble kåret som en fortjent vinner søndag i en «superfinale» mot Trond Fuhre (Birmingham) og Odin Henriksen (Wolves).

Det var LUSCOS som nominerte Terje.

I forslaget trekkes det frem Terjes sentrale rolle i Tønsberg/Vestfold-gjengen og hans mange bidrag inn i LUSCOS på nasjonalt plan. Men like viktig er Terjes humanitære innsats og hans vilje til å hjelpe medsupportere i ett og alt - blant annet som styreleder i Leeds Humanitære Fond.

- «Nei» er ikke et ord som finnes i Terjes vokabular. Han stiller opp på alt og for alle. Supporterunionen bør vurdere Terje som årets supporter. Ikke bare for alt han har gjort og gjør, men rett og slett for at han er en jævla bra fyr. Mange bidrar med ting og tang, men Terje er en helstøpt hedersmann som er der for sine medsupportere. Ikke bare med ord og tanke, men med håndfaste handlinger av høy kvalitet. En slik fyr bør alle supporterklubber ha. Heldigvis er Terje Dahl vår. Men vi deler han gjerne med Supporterunionen som årets supporter, het det i nominasjonen.s2Member®