Navigering

EFL har gitt Leeds advarsel og bot etter «Spygate»

EFL har gitt Leeds advarsel og bot etter «Spygate»

Det ble i kveld kjent at den engelske fotballigaen (EFL) har gitt Leeds en advarsel og bot på 200.000 pund etter at det ble kjent at Leeds har spionert på andre lags treninger. EFL mener at Leeds har brutt fair play regler om å behandle motstanderlaget med respekt. Leeds har gått med på å støtte et forslag om å lage en spesifikk regel mot overvåking av andre lags treninger uten tillatelse.

1Comment
  • Kjell Ervik
    Posted at 00:50h, 20 februar Svar

    Diving, cheating and rasism seems OK due to lack of/level of EFL/FA punishment. Breaking no English law, just a diffuse EFL rule costs 200k. This is the result of envious 11 clubs, and EFL/FA money milking of Leeds. What a pitiful act.

Post A Comment