Navigering

Medlemsfordeler LUSCOS

Tilgang til fellesturer

Det blir arrangert 1-2 fellesturer til Leeds i regi av LUSCOS hver sesong.
Her vil LUSCOS lage ferdig opplegg hvor det bare er å ta med bagasje og pass og møte opp på flyplassen. Turen vil dekke alle kostnader som fly fra Oslo, transfer fra flyplass til Leeds, hotell og kampbillett samt en felles middag og lunch.
Det vil bli arrangert lunch med omvisning på Elland Road – som regel med ex spillere. Reiseleder fra LUSCOS er med hele turen.
Les ellers mer her: informasjon om fellestur.

10% rabatt på fotballmagasinet Josimar

Josimar er et månedlig magasin om fotball, der fokuset ligger bakenfor de ukentlige nyhetsoppdateringene. Utgangspunktet for stoffvalget er ikke ligaplassering, toppscorerlisten, lønnsøkninger eller de siste sladre-historiene om de store stjernene. Istedet ønsker bladet å ta leseren under overflaten, og presentere fotballens historie, kultur, sosiologi samt sportens mange spennende profiler og fortellinger.

Abonnér på Josimar med medlemsrabatt her.

Reisebyråavtale med Egencia

Luscos har avtale med reisebyrået Egencia. Dette betyr at Luscos medlemmer kan bruke reisebyrå til samme betingelser som en bedrift.

Husk at dette gjelder for alle reiser du ønsker å gjøre privat.  Bruk din e-postadresse som er meldt inn til Luscos som brukernavn. Finner du ikke ditt navn så gi beskjed til anders@leedsunited.no.

Husk å legge inn all personlig informasjon som medlemskap i flyselskapenes bonusordninger etc.

 

Reisebestilling

Bestillinger gjøres i reiseportalen

(klikk på «Sign in» øverst til høyre).

Slik logger du deg på første gangen.

 

Egencia mobil-app

Last ned Egencia® App – for oppdaterte reiseruter, varsler og bestilling:

Billetter til bortekamper

LUSCOS prøver å få tak i egne billettkvoter til noen bortekamper hver sesong. Dette vil i hovedsak være kamper i London området.
Informasjon legges ut via LUSCOS sin Facebook side. Man må være medlem i LUSCOS og inneha Leeds United Membership for å kunne kjøpe bortebillett via denne kvoten.
Billetter kjøpes ellers via leedsunited.com, men bestilling av bortebillett vil alltid kreve at man er Leeds United Member.

Rabattavtaler i Leeds

-RED HOT LEEDS
Ved fremvisning av LUSCOS medlemskort får man 15% på mat på buffetrestauranten Red Hot (44-48 The Light, The Headrow, Leeds LS1 8TL).
Webside: http://redhotworldbuffet.com/restaurants/leeds/
Bordbestilling på tlf. +44113 2440400 eller reception@redhotleeds.co.uk

Leeds has gone red hot (1)

-MARIOTT HOTEL
En kode som gir spesialpriser på overnatting på Marriott hotell. Rabattavtalen ligger inne i portalen til Egencia hvis du booker der.
Informasjon om rabattkode finnes i medlemsbladet.