TPN nr. 203 er på vei!

TPN nr. 203 er på vei!

Det er som vanlig den beste utgaven vi har laget noen sinne, som hver utgave er, og bidragsyterne har virkelig stått på denne gangen!
Svend Anders har fått snakke med Richard Cresswell. Vår gamle målscorer, og mannen som i dag har det overordnede treneransvaret for akademiet snakker velvillig vekk om situasjonen i klubben i dag, og gir oss et innblikk i hva som gjøres bak dørene på akademiet. Vi har snakket med en av de mest profilerte sportsjournalistene i Leeds, Phil Hay. Han har foten godt plantet innenfor døra på Elland Road, og rapporterer om alt som viktig å få med seg. Har ikke han skrevet noe om det, så er det ikke sant.

Vi har også et intervju med Kjetil Rekdal, som baserer seg litt på det han sa i den episoden han var med i på podkasten vår, «White Noise», og noen spørsmål Kjelvi fra LUSCOS stilte han i etterkant. Super-Ray (han trenger vel ingen videre introduksjon) ser tilbake på de siste årene med LUSCOS og TPN, og Alex Jack er tilbake som skribent. Direkte fra Oslo, via Leeds. Vår kjære og faste bidragsyter Geir Magne fyller 60 år, og han får en aldri så liten hyllest lenger bak i bladet, pluss at vi har masse, masse mer godt stoff til dere.s2Member®