Reiseerfaringer Leeds

Reiseerfaringer Leeds

I forbindelse med at noen nordmenn reiste over til Leeds for kampen mot Everton har vi samlet noen reiseerfaringer fra disse. En forutsetning for å reise er at man er fullvaksinert, dette for å slippe karantene ved tilbakekomst til Norge.

UTREISE:

Ved reise til England fra Gardermoen via Kastrup ble papirer vist på Gardermoen (utskrift fra Helse Norge med vaksinestatus/test samt utskrift av innreiseskjema). På Kastrup kun vanlig passkontroll og det samme på Man….er airport.
Via Amsterdam måtte papirer også vises ved gaten til Leeds/Bradford airport.
Lite folk på flyplassene så gikk rimelig greit.

Link til innreiseskjema og info her:
https://www.gov.uk/guidance/red-amber-and-green-list-rules-for-entering-england#amber-list-rules

HJEMREISE:

Ved hjemreise fra England mandag 23/8 via Kastrup, ble papirer vist på flyplassen i Man…er (utskrift fra Helse Norge med vaksinestatus/test). På Kastrup kun vanlig passkontroll. På Gardermoen måtte man vise utskrift/app fra HelseNorge med vaksinestatus og pass. Tok ca 30 min på Gardermoen mandag ettermiddag. De som reiste via Amsterdam samme opplegg. Men dette forutsetter fullvaksinert!

Så får man vel svar på dag-2 testen man tok i England i løpet av uka. Dette var en "self-test" som man kunne få tilsendt til hotellet og sende inn pr post.

Link til innreiseinfo Norge her:

https://www.regjeringen.no/no/tema/Koronasituasjonen/egenerklaringsskjema-for-personer-som-skal-i-innreisekarantene-og-bekreftelse-pa-egnet-oppholdssted-for-gjennomforing-av-karantene2/id2791503/s2Member®