Medlemsfordeler

TILGANG TIL FELLESTURER

Det blir arrangert en til to fellesturer til Leeds i regi av LUSCOS hver sesong.
Her vil LUSCOS lage ferdig opplegg hvor det bare er å ta med bagasje og pass og møte opp på flyplassen. Turen vil dekke kostnader som fly fra Oslo, transfer fra flyplass til Leeds, hotell og kampbillett samt en felles middag og lunch.
Det vil bli arrangert lunch med omvisning på Elland Road – som regel med eks spillere. Reiseleder fra LUSCOS er med hele turen og vil også guide i Leeds.

Dette er en trygg og enkel måte å reise på for både single og par.

Les ellers mer her: informasjon om fellestur.

10% RABATT PÅ JOSIMAR

Josimar er et månedlig magasin om fotball, der fokuset ligger bakenfor de ukentlige nyhetsoppdateringene. Utgangspunktet for stoffvalget er ikke ligaplassering, toppscorerlisten, lønnsøkninger eller de siste sladre-historiene om de store stjernene. Istedet ønsker bladet å ta leseren under overflaten, og presentere fotballens historie, kultur, sosiologi samt sportens mange spennende profiler og fortellinger.

Abonnér på Josimar med medlemsrabatt her.

REISEBYRÅAVTALE MED EGENCIA

Luscos har avtale med reisebyrået Egencia. Dette betyr at Luscos medlemmer kan bruke reisebyrå til samme betingelser som en bedrift.

Husk at dette gjelder for alle reiser du ønsker å gjøre privat.  Bruk din e-postadresse som er meldt inn til Luscos som brukernavn. Finner du ikke ditt navn så gi beskjed til anders@leedsunited.no.

Husk å legge inn all personlig informasjon som medlemskap i flyselskapenes bonusordninger etc.

 

Reisebestilling

Bestillinger gjøres i reiseportalen

(klikk på «Sign in» øverst til høyre).

Slik logger du deg på første gangen.

 

Egencia mobil-app

Last ned Egencia® App – for oppdaterte reiseruter, varsler og bestilling:

Google Play

App Store

BILLETTER TIL BORTEKAMPER

LUSCOS prøver å få tak i egne billettkvoter til en til to bortekamper hver sesong. Dette vil i hovedsak være kamper i London området.
Informasjon legges ut via LUSCOS sin Facebook side. Man må være medlem i LUSCOS og inneha Leeds United Membership for å kunne kjøpe bortebillett via denne kvoten.
Billetter kjøpes ellers via leedsunited.com, men bestilling av bortebillett vil alltid kreve at man er Leeds United Member.

Leeds United endret i sesongen 2019/2020 policyen for dette og vi vil inntil videre ikke ha tilgang til egne billettkvoter.

RABATTAVTALER I LEEDS

-RED HOT LEEDS
Ved fremvisning av LUSCOS medlemskort får man 15% på mat på buffetrestauranten Red Hot (44-48 The Light, The Headrow, Leeds LS1 8TL).
Webside: http://redhotworldbuffet.com/restaurants/leeds/
Bordbestilling på tlf. +44113 2440400 eller reception@redhotleeds.co.uk

 


-MARIOTT HOTEL
En kode som gir spesialpriser på overnatting på Marriott hotell. Rabattavtalen ligger inne i portalen til Egencia hvis du booker der.
Informasjon om rabattkode finnes i medlemsbladet.
Adresse: 4 Trevelyan Square, Boar Ln, Leeds LS1 6ET, tlf. +44 113 236 6366

 

-CLAYTON HOTEL
Ved bestilling send e-post merket LUSCOS til reservations.leeds@claytonhotels.com og du får beste pris på Clayton inkl. frokost.
Spesialpriser for gruppebestillinger, men bruk samme e-post adresse for bestilling.
Adresse: 7 City Walk, Leeds LS11 9AT, tlf. +44 113 234 2340

 

-IBIS STYLES HOTEL
Ved gruppebestilling send e-post merket LUSCOS til H9687-re@accor.com  og dere får beste pris på IBIS Styles inkl. frokost (kontinental).
For individuelle bestillinger bruk link her: kommer . Dette skal gi 20% rabatt på løpende priser hos de.

s2Member®