Navigering

Styret i LUSCOS

Styret består pr juni 2019 av:
Anders Palm (formann),  Jomar Gjernes, Kjell Bjørn Vinje, Ray Tørnkvist, Svend Anders Karlsen-Moum og Ole Andre Sårheim.

Varamedlemmer er Daniel L Johansen og Terje Ulven.

Styrets ansvarsområder:

Anders – leder:  Hovedkontakt mot LUFC inkl bortebilletter, engelske og norske supporterklubber, norsk media, podcast, ambassadørprogram, humanitært fond og markedsplan.

Kjell – nestleder: Sosiale media, web og samkjøring innhold vs TPN – generell kommunikasjon mot medlemmer og media og medlemsrekruttering

Jomar:  Fellesturer, reiseansvarlig mot Egencia/støtte for medlemmer, lotteri og kontakt med lokale avd.

Ray: Guide fellesturer, medlemsfordeler, merchandise, oppfølging markedssekretær samt bindeledd SBF

Svend Anders: Oppfølging av redaktør TPN, innholdsansvarlig stoff fra Leeds, spillerstipend samt bindeledd mot media i LUFC

Ollan: Eventansvarlig (julebord, supportercup, samlinger i Leeds) samt sponsoransvarlig

Vara Daniel – knyttes opp mot Kjell/Svend Anders og bistår
Vara Terje – knyttes opp mot Kjell og bistår han

Styret skal være synlige og tilgjengelige for medlemmene så bare ta kontakt hvis du ser en av oss:)

Fremover vil det bli fokus på fortsatt kostnadskontroll, øke medlemsantallet utover 5.000 medlemmer, fortsatt ivaretagelse av medlemsregisteret og kommunikasjon med medlemmene og opprettholdelse av det høye nivået på TPN.
Videre vil styret se videre på digitale løsninger samt å øke verdien av medlemskapet i LUSCOS ytterligere.

Det er som alltid optimisme foran en ny sesong med ny manager, trenere og nye spillere. Det er en utfordring for styret å ha kontinuitet i kontakten med ledelsen i klubben da det har vært hyppige utskiftninger.

Styret oppfordrer medlemmene til å ta aktiv del i utviklingen av TPN og medlemskapet generelt. Alle konstruktive innspill tas i mot – både negative og positive. Det er også slik at alle kjenner noen som er Leeds supportere – spør om de er medlem i supporterklubben – hvis ikke verv!

 

Medlemssekretær: Rune Reitan (bruk kontaktskjema nederst på siden)
Redaktør TPN: Andreas Milde

Anders Palm – Formann (1965)

Anders har vært i styret fra 2016 og valgt som formann i juni 2018. Har 4 barn, hvorav de 2 sønnene er Leeds. Jobber som økonomisjef i et IT-konsern og er musikkinteressert ved siden av fotballgal. Leeds supporter siden 1975 med Peter Lorimer som favorittspiller. Reist flere ganger til Leeds og har sett Leeds live 50+ ganger. Bidratt rundt lokale Leeds-arrangement i Oslo, podcast samt arrangert dagsturer til bortekamper de siste sesongene.

Mer om Anders

Jeg vet at det å være Leeds supporter ofte kan være en prøvelse, men det er viktig å ta med seg de lyspunktene som finnes. Det kan være en seier mot et lag vi har slitt lenge mot, en fin scoring, avansement i cup eller andre små drypp. Vi har en rik historie og ta vare på og det finnes heldigvis yngre supportere som kommer til. Det tar tid å bygge et godt lag igjen, men vi må aldri gi opp håpet. Super Leeds kommer igjen!

Jeg er opptatt av å få med flest mulig av supportere i hele Norge og samle supporterne i Leeds og på treff lokalt.

Styrets formann har det overordnede ansvaret for foreningen innad og utad i egne kanaler og media.

Anders leder styret og har ansvaret for daglig drift og følge opp andre styremedlemmer og deres ansvarsområder samt dialog med Leeds United, Members Club, Supporterforeningen i Norge, LUST, LUSC og andre Leeds-relaterte foreninger. Bidrar også med deltakelse i podcast samt håndterer billettkvote for bortekamper.

Ole Andre Sårheim (1967)

Ole Andre Sårheim ,går som oftes under nicknavnet ollan. Ny i styret i 2018 etter å ha vært varamedlem siden 2016.
51 år gammel og bosatt i Bergen. Samboer og datter som også er LUSCOS medlemmer Aktiv i BergenWhites siden gruppen ble startet opp. Jeg har vært Leeds supporter siden 1975, ble ikke fanatisk før midten av 80 tallet og har etter det aldri sett meg tilbake. Prøver å få med meg 4-6 kamper på Elland Road i løpet av sesongen og kanskje en bortekamp i London når muligheten byr seg.

Mer om Ollan

Tekst

Tekst

Kjell Bjørn Vinje (1965)

«Kjelvi» er ny i styret i 2017, men Leeds United-fan siden 1975. På tur til Leeds og England jevnt og trutt.
Jobber med presse/medier, kommunikasjon og digitalisering i staten, men har bakgrunn som journalist i flere aviser og NTB.
Sunnmøring med Oslo som base de siste 30 årene. Gift og to sønner.
Var i sin tid en brukbar høyreving, som ble høyreback etterhvert som farta forsvant, kne/ankler sviktet og kiloene raste på.

Mer om Kjelvi

Har sjøl hatt stor glede av LUSCOS-medlemskapet – og stiller derfor gjerne opp for å bidra til å drive og videreutvikle klubben videre. Ser for meg at klubben må sørge for høy synlighet (branding og kjennskap), større nytteverdi for medlemmene (hvorfor betale kontingent? What’s in it for me?) og videreutvikle møteplassene våre.

Vi må være der hvor medlemmene er, hjelpe til med det som medlemmene trenger hjelp/assistanse til og være en velfungerende linken mellom Leeds/klubben/møteplassene og medlemmene!

Jomar Gjernes (1965)

Medlem i LUSCOS siden starten i 1980 (medlem 46) og har fulgt Leeds United i tykt og tynt siden begynnelsen av 70-årene. Gift med Kirsti, og vi har to gutter, Joakim (95-mod.) og Daniel (00-mod.). Hele familien er medlemmer i LUSCOS og vi har en familietur til Leeds og Elland Road hvert år. Født og oppvokst i Ørland kommune (Sør-Trøndelag), bor nå på Skoppum i Horten kommune, yrkesmilitær og jobber på Kolsås i Bærum kommune. Satt som vararepresentant til styret fra årsmøtet 2002 og frem til august 2006 da jeg gikk inn i styret. Ble valgt inn som styremedlem på årsmøtet samme år.

Mer om Jomar

Ansvarsområdet mitt i samarbeid med Ray har vært fellesturer. Tilbakemeldinger fra deltakerne på årets tur (og de forrige sesongers turer for den saks skyld) har utelukkende vært positive. Har i tillegg til fellesturer hatt ansvaret for lotteriet.
I neste periode ser jeg for meg å videreutvikle fellestur konseptet.

Det har vært stengt for oss fra torsdager kl 1200, dvs før vi har kunne vært der. Vi i styret bør også sette på agendaen hvordan vi kan bedre samarbeidet/kommunikasjonen med lokale avdelinger, eksempelvis involvere de enda bedre ifm rekruttering etc.

ray2

Ray Tørnkvist (1962)

Super-Ray spesialveileder i Skatt Øst av yrke. Er for tiden ikke gift, men i fast forhold. Har vært Leeds-supporter siden 1973 og har sett klubben live i England over  180 ganger. Har vært styremedlem i LUSCOS i flere perioder, til sammen 17 år.  Er ellers mye med i fotballmiljøet da jeg har styreverv i Supporterunionen for britisk fotball. Noe jeg har hatt sammenhengende siden 1998, og var også leder her i årene 2006-2009. Bidrar i LUSCOS med medlemsinfo, artikler i The Peacock News samt reiser til Leeds. Er også til tider bidragsyter til TV2 og fotballmagasinet Josimar samt andre medier. Er også en veldig stor groundhoppingsentusiast og har besøkt ca. 800 baner fordelt på ca. 1000 kamper rundt omkring i Europa. Har tidligere bodd en sesong i England da jeg jobbet for Sponsor service, da ble Leeds United og britisk fotball fulgt med lupe. Hadde i denne tiden også arbeid innenfor Kick rasism out of football og Football in the community. Har også hatt verv som oppmann og konsulent i flere Norske fotballklubber (Lørenskog, Frigg Pors osv).

Mer om Ray

Styremedlem i Luscos siden 2007. Hadde også en periode fra 1996-2000. Den siste sesongen har jeg har hatt annsvaret for oppfølgingen av vår eksterne leverandør Media Connect som styrer medlemservice, noe som nå heldigvis er overført til Rune Reitan. Har også tømt vår postboks to ganger pr uke og rettet feilsendinger før disse er sendt MC for utsendelse på nytt. Er kontaktperson opp mot vårt hovedhotell Marriott i Leeds, og har der oppnådd veldig bra samarbeid. Har på tampen av denne periode også jobbet med å utvikle og få vår hjemmeside på rett kjøl og se litt på behovet for denne. Ellers har fellesturen med Jomar vært et arbeidsområde jeg syntes har fungert bra og hvor de reisende som trenger litt mer tilsyn har vært fornøyd.

Sitter som styremedlem i Supporterunionen for Britisk fotball for 18 året og er da også kontaktperson opp mot LUSCOS. Er også fast skribent i TPN og leverer 4-6 sider til hver utgave. Ønsker å bidra mer opp mot TPN og ha nærhet til medlemmer. Kunne ønske vi kunne hatt mer nærhet til medlemmer både lokalt og landsdekkende. I utgangspunktet ønsker jeg de samme tingene jeg bidrar med i dag først og fremst. LUSCOS er en flott organisasjon og framover kan vi nbare øke og bli større med et utmerket TPN som vi har, samt at vi deltar med stor sosial suksess i den årlige supportercupen.

SvendA

Svend Anders Karlsen-Moum (1984)

Ny i styret i 2018, men har tidligere hatt flere engasjement for LUSCOS. Var redaktør for medlemsbladet vårt i fem år, da TPN to ganger ble kåret til Årets Medlemsblad. Fikk i 2010 prisen som Årets Supporter av Britisk fotball. Har bodd en sesong i Leeds og vært sesongkortholder, og yngstemann i styret har over 50 kamper live på Elland Road.
Bor i Fredrikstad der han jobber i reklamebyrå, tidligere markedsansvarlig i Fredrikstad Fotballklubb. Født i 1984, gift og har to små barn. Nå er familien i fokus og antall turer per sesong tatt noe ned, men hjertet banker like sterkt for vårt United. Hele familien selvsagt medlemmer i LUSCOS!

Mer om Svend Anders

Tekst

Tekst