Leeds og TV-rettigheter

Det er i Norge TV2 som har rettighetene til å vise Premier League for sesongen 2020/21. I Danmark og Sverige er det Nent (Viasat) som har disse rettighetene. Inntektene fra TV rettigheter er den dominerende inntektskilden for engelsk fotball. LUSCOS støtter opp om rettighetshaverne i det enkelte land og ber alle skandinaviske Leeds supportere om det samme. Illegal distribusjon av kamper via diverse IPTV løsninger er et økende problem for rettighetshaverne og dessuten forbudt. Flesteparten av TV kampene velges ut av Sky i England og de lokale rettighetshaverne velger ikke dette selv. Leeds er et populært lag i England så vi regner med at vi kommer til å bli vist en god del på TV.

TV2 kommer til å vise alle kampene i opptak senere samme dag slik at det faktisk er mulig å se alle Leeds kampene, om enn ikke alle "live".

Leeds spilte sin siste oppkjøringskamp mot det portugisiske laget Pacos Ferreira på Thorp Arch.. Laget var preget av at landslagsspillere som Philips, Klich, Cooper, Dallas, Alioski og de nye Rodrigo og Koch ikke var med. Pacos Ferreira scoret først, men Leeds utlignet ved Strujik minuttet etter. I andre omgang scoret Hernandez på et fint langskudd og Costa slik at Leeds vant oppgjøret 3-1.

Leeds United 3 (Struijk 39, Hernandez 54, Costa 77)
Pacos Ferreira 1 (Silva 37)

Leeds: Casilla, Douglas, Ayling, Casey, Davis, Struijk, Shackleton, Harrison (Poveda 70), Hernandez (Gotts 73), Roberts, Bamford (Cresswell 88).

Innbyttere ikke brukt: Caprile, Jenkins.s2Member®