Informasjon vedr korona virus

Informasjon vedr korona virus

Vi vil prøve å oppdatere informasjonen her etterhvert som vi vet noe.

31/5: EFL har nå lagt planer for gjenoppstart av sesongen den 20. juni. Oppstarten vil avhenge av at man får med seg et flertall av klubbene og at man greier å følge nasjonale helsefaglige retningslinjer. De resterende kampene vil gå uten publikum tilstede og sesongen skal avsluttes innen 31. juli 2020.

21/5: EFL sikter inn på oppstart av Championship 20. juni. Leeds og de andre klubbene har startet testing av spillere og støttepersonell og forbereder seg på å starte trening (uten kontakt) den 25. mai.

3/4: EFL, Premier League, FA og Barclays FA Women’s Super League og FA Women’s Championship har i dag blitt enige om å utsette all fotball inntil det er trygt å fortsette å spille.

3/4: UD gjør ingen endringer i sine reiseråd, og fraråder fortsatt alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder inntil videre.

27/3: FA har besluttet i samråd med berørte parter å annulere sesongen 2019-20 for all "non-league" fotball i England. Dette gjelder for både herre og kvinnefotball samt "grasrotfotball".

19/3: All profesjonell fotball inkl. Championship utsettes til minimum 30. april, det ble klart i et møte torsdag. I  utgangspunktet var kampene utsatt til minst 3. april på grunn av koronaviruset.

18/3: EFL besluttet i et møte å prøve å ferdigspille sesongen 2019/2020 innen 30. juni. Om nødvendig kan det bety kamper uten tilskuere. EFL skal også gi økonomisk støtte klubbene i Championship og League 1+2.

17/3: UEFA har utsatt EM i fotball til 2021. Dette kan muliggjøre at nasjonale ligaer kan ferdigspilles i løpet av sommeren.

14/3: UD fraråder reise til utlandet frem til 14. april.

13/3: Leeds United har sendt ut e-post til alle billettkjøpende med informasjon om at billetter til kamper som er utsatt gjelder for ny dato. Når ny dato kommer kan billetter refunderes hvis ny dato ikke passer. Mer informasjon kommer.

13/3: Alle kamper i Championship, League One og League Two er blitt utsatt til 3 April.

12/3: Engelske myndigheter vil la fotballkamper og andre sportsarrangement gå som normalt kommende helg 13-15. mars. Det skal være et nytt møte med FA og UEFA tirsdag 17. mars hvor det kan bli bestemt nye retningslinjer.

12/3: Norske myndigheter fraråder fritidsreiser i inn- og utland frem til 26. mars.
Alle som kommer tilbake fra reiser utenfor Norden, skal i hjemmekarantene - uavhengig av om de har symptomer eller ikke. Karantene etter utenlandsreiser har tilbakevirkende kraft fra 27. februar.

8/3: Klubben melder at treningsanlegget Thorp Arch blir stengt for besøkende. Trening for damelaget og akademiet blir flyttet til andre steder.

6/3: Det ble gjort tiltak for å skjerme spillerne fra supportere ved ankomst og avreise fra Elland Road.s2Member®