Går for gode formål!

Går for gode formål!

Et Bamford-veddemål gjør at Geir Rishaug må gå 230 kilometer fra Lofoten til Narvik. LUSCOS er med på turen og setter opp kronerulling til gode formål i Leeds. Bli med du også! Det var når Narvik Whites skulle fastsette sine «Hvordan går det i år»-svar til The Peacock News at det kom fra Geir i Facebook-debatten: «Scorer Patrick Bamford 17 eller flere mål skal jeg gå fra Solvær til Narvik». Og hva gjør Bamford – jo da - han setter sitt 17. mål 11 minutter før full tid i siste seriekamp..

Et ord er et ord. Men denne kronerullingen blir et uskyldig veddemål til noe meningsfullt, sier Geir selv.
Geir stiller opp på LUSCOS’ forslag om å gjøre gåturen til en kronerulling for to utvalgte veldedige tiltak i Leeds. Penger som kommer inn går uavkortet direkte til «Leeds Fans Food Bank» og «Simon on the Streets», begge to registrerte charity-organisasjoner med tiltak i Leeds og støttet av Leeds United.
Nå gjelder gjenstår det å se om Leeds-folkets hjerter er like store som kjeften til Geir.
Bidrag settes inn på Spleis, hvor det kan betales på de fleste måter – også Vipps. For å sparke det hele i gang betaler LUSCOS 10 kroner for hver kilometer Geir går – noe som vil bety 2.300 fra LUSCOS-medlemmene.
Avstanden fra Geirs hjemby Svolvær til Narvik er 230 kilometer målt etter riksvegene mellom de to byene. Etter LUSCOS-forslag blir ikke turen tatt som en tur, men som flere kortere som til sammen skal bli 230 kilometer og turen til Narvik.
Vi oppfordrer alle til å delta. En krone kilometeren vil - som et eksempel - bety 230 kroner til gode gode formål i Leeds.
Alle som bidrar med mer enn 250 kroner er med i trekningen på fem "gavepakker" fra LUSCOS.
Aldri før har vel Leeds-slagordet passet bedre - MARCHING ON TOGETHER
https://www.spleis.no/project/179815s2Member®