LUSCOS fellesturer

LUSCOS Fellesturer er et flott opplegg med hjemmekamp, omvisning på Elland Road, flere sosiale arrangement og erfarne reiseledere. På Fellesturene er LUSCOS «turoperatør» og ansvarlig for alle administrative gjøremål, slik som å bestille flybilletter, transport, hotellovernatting, kampbilletter og sosiale arrangement under turen. LUSCOS gjør dette til kostpris og har ingen fortjeneste på turene.

Deltakerne på LUSCOS fellesturer er alt fra single, mindre grupper og ektepar (både med og uten barn), med andre ord disse turene passer for alle. Alt du selv trenger å gjøre er å pakke kofferten, ta med passet og stille på Gardermoen til fastsatt tid!

 

LUSCOS planlegger to turer i sesongen 2021/22.
Kampen mot Brentford 4. desember er valgt som sesongens første fellestur. Vi planlegger også med tur til siste hjemmekamp. Denne vil bli klar for bestilling når vi har alle detaljer på plass.
På grunn av billettsituasjonen, der de fleste av klampene antas å bli utsolgt på under en time har vi for sesongen 2021/2022 valgt å gå for Hospitality billetter. Disse billettene er en del dyrere, men vi er på denne måten sikret billetter. Sammen med selve kampbillletten følger tre-retters måltid og drikke samt analyse av den forestående kampen av Leeds United legender.

 

«Fellestur light»
I tillegg til vanlig fellesturpakke vil vi også tilby noen «fellestur light» i løpet av sesongen. Disse pakkene er uten fly/hotell og vil bestå av Hospitality billetter samt en til flere LUSCOS events i Leeds.

 

 

Dette inngår i LUSCOS fellestur pakken:

-Reiseledere fra LUSCOS

-Flyreise Oslo – Manchester, eventuelt Leeds, Bradford

-Busstransfer T/R flyplass og hotellet i Leeds

-3 netter på 4 stjerners hotell med engelsk frokost

-Omvisning Elland Road

-Lunsj m/Leeds United ex-Player

-Fellesmiddag (som regel fredag)

-Kampbillett inkl. bespisning på stadion (Hospitality)

 

LUSCOS arrangement

LUSCOS arrangerer butikkveld og julebord i Leeds. Informasjon blir lagt ut her når det er aktuelt.

 

LUSCOS arrangerer også sammenkomster i Skandinavia, ofte i samarbeid med våre lokale avdelinger. Følg din lokale avdeling sine sider på Facebook for informasjon.

s2Member®