Navigering

Årsberetning LUSCOS

Årsberetning 2019/2020:

LUSCOS har hatt et hektisk år med god utvikling i medlemsmasse og aktiviteter på mange plan. Slutten av sesongen ble sterkt preget av pandemien og mange måtte avlyse planlagte turer til Leeds.
Supportercupen 2020 ble avlyst og årsmøtet er flyttet til august måned.
Det er i august 2020 hele 40 år siden supporterklubben ble stiftet av Thorbjørn Lerfald og Arild Bekken. For å markere dette planlegger vi en utgivelse av en jubileumsbok i november 2020.

 

Styret takker medlemmene for konstruktive tilbakemeldinger på det arbeidet som gjøres.

 

Leeds United er seriemestere i Championship og rykker dermed opp til Premier League fra neste sesong. Det er 16 år siden klubben var i den øverste divisjonen sist. Styret gratulerer alle supportere!
Leeds United var 100 år den 17. oktober 2019 og dette ble feiret på mange måter fra klubben sin side. Det er spesielt godt å kunne avslutte jubileumssesongen med seriemesterskap og opprykk!

 

LUSCOS har et godt samarbeid med Leeds United FC og vi vil fortsette å bruke dette til medlemmenes fordel i tiden fremover. Det vil nok bli utfordringer i forhold til billettsituasjon og
generell kontakt med klubben det kommende året.

LUSCOS er den skandinaviske grenen av supporterklubbene til Leeds United.

Det er den største internasjonale Leeds United-supporterklubben i verden. Hvert år kommer det ut fem utgaver av vårt medlemsblad «The Peacock News». Her får du opp mot hundre sider fylt med artikler, intervjuer, humor, synsing og tilbakeblikk. Som et bevis på at du er medlem i LUSCOS, får du ved hver sesongstart vårt spesiallagde medlemskort.