Navigering

Styret i LUSCOS

Styret består pr juni 2017 av:
Rune Roalsvig (formann),  Jomar Gjernes, Kjell Bjørn Vinje, Ray Tørnkvist, Anders Palm og Runar Edvardsen.

Varamedlemmer er Ollan  Andre Sårheim og Knut Akselsen.

Styret har en tydelig fordeling av ansvar og oppgaver og jobber nært sammen. Formannen har ansvaret for daglig drift og kontakten med klubben og regionale supporterklubber i England, samt det overordnede ansvar for markedsføring av klubben utad.
Runar har ansvaret for supportercup og andre arrangement,  Anders holder i hjemmesiden, Podcast og medlemsrekrutterende aktiviteter og medlemsfordeler, Jomar har ansvar for fellesturer og lotteriet samt å følge opp regionene. Ray er ansvarlig for kontakten mot Supporterunionen, spaltist i TPN samt å bidra på fellesturer. Kjell Bjørn har ansvaret for sosiale medier og kontakt med media. Det trekkes også på varamedlemmene ved behov.

Det interne klimaet i styret er bra med diskusjoner og stor takhøyde.

Fremover vil det bli fokus på fortsatt kostnadskontroll, øke medlemsantallet mot 5.000 medlemmer, fortsatt ivaretagelse av medlemsregisteret og kommunikasjon med medlemmene og opprettholdelse av det høye nivået på TPN.
Videre vil styret se videre på digitale løsninger samt å øke verdien av medlemskapet i LUSCOS ytterligere.

Det er som alltid optimisme foran ny sesong 2017/18 med ny manager, trenere og nye spillere. Det er en utfordring for styret å ha kontinuitet i kontakten med ledelsen i klubben da det har vært hyppige utskiftninger.

Styret oppfordrer medlemmene til å ta aktiv del i utviklingen av TPN og medlemskapet generelt. Alle konstruktive innspill tas i mot – både negative og positive. Det er også slik at alle kjenner noen som er Leeds supportere – spør om de er medlem i supporterklubben – hvis ikke verv!

 

Medlemssekretær: Rune Reitan (bruk kontaktskjema nederst på siden)
Redaktør TPN: Andreas Milde

Rune Roalsvig – Formann

Rune Roalsvig , født 1963, supporter siden 1971, tre barn, alle Leeds-supportere. Jobbet en mannsalder i reklamebransjen, nå i Anorak Reklamebyrå som er en del av NOA (The North Alliance), erfaring også fra Kitchen, Leo Burnett og DDB. Hatt det kommuikasjonsmessige ansvaret for en rekke nasjonale og internasjonale kunder; djuice/Telenor, McDonald’s, Coca-Cola, Flytoget, Norwegian, SpareBank1, Fretex, Anton Sport, med flere. Har sesongkort på Elland Road og en en egen blogg på Facebook som heter The Leeds United Season Ticket Page. Fulgt Leeds i tykt og tynt, har sett Leeds “live” over 150 ganger.

Mer om Rune

– Det er lett å mimre over bortemålet til Matteo mot Milan, kontroll hjemme i regn mot Barcelona, opprykksseier mot Bristol Rovers, 3-2 seier på Highbury, Kewell-mål mot Scum, Clayton-suser mot Leicester eller over en kamp med Lucas Radebes enorme kontroll i forsvaret, men jeg gleder meg alltid mest til neste gang jeg skal over til Mekka!”

”Da jeg tok over stafettpinnen etter Tor Dalen, besluttet vi å endre format på TPN, jeg jobbet selv som redaktør en periode før vi fikk in Svend Anders, og vi jobbet aggresivt med å vinne tilbake gamle medlemmer. Det lykkes vi med de første årene, og fikk medlemsmassen om fra ca 3.000 til å ligge noe mer stabilt mellom 3.800 – 4.200 et sted.

Sesongkortinnehaver på The Kop. Med to “kort”. Leeds siden 1972. Har egen Leeds United Season Ticket blog hvor egne billetter legges ut til selvkost når de ikke benyttes.

Har det overordnete ansvaret for foreningen innad og utad i media og i egne og fortjente kanaler. Som mangeårig reklame og kommunikasjonsmann faller det naturlig å jobbe med markedsføring og reklame og kontinuerlig iverksette taktiske utspill for å rekruttere nye supportere til LUSCOS i egne og fortjente kanaler.

Leder styret og har ansvaret for daglig drift og følge opp andre styremedlemmer og deres ansvarsområder. Dialog med Leeds United, Members Club, LUST, LUSC og andre Leeds-relaterte foreninger.

Dialog med andre Members Club formenn. Oppfølging av dialog med styret i Supporterforeningen i Norge. Ansvarlig for dialog med redaktør i TPN. Dialog med investorer med hjerte for LUSCOS. Referent og kaffekoker.

Anders Palm (1965)

Ny i styret i 2016. Har 4 barn, hvorav de 2 sønnene er Leeds. Jobber som økonomisjef i et IT-selskap og er musikkinteressert ved siden av fotballgal. Leeds supporter siden 1975 med Peter Lorimer som favorittspiller. Reist flere ganger til Leeds og har sett Leeds live 40+ ganger. Bidratt rundt lokale Leeds-arrangement i Oslo samt arrangert dagsturer til bortekamper siste sesongene.

Mer om Anders

Jeg vet at det å være Leeds supporter ofte kan være en prøvelse, men det er viktig å ta med seg de lyspunktene som finnes. Det kan være en seier mot et lag vi har slitt lenge mot, en fin scoring, avansement i cup eller andre små drypp. Vi har en rik historie og ta vare på og det finnes heldigvis yngre supportere som kommer til. Det tar tid å bygge et godt lag igjen, men vi må aldri gi opp håpet. Super Leeds kommer igjen!

Jeg er opptatt av å få med flest mulig av supportere i hele Norge og samle supporterne i Leeds og på treff lokalt.

LUSCOS fremover:
I første omgang må vi gå forbi Tottenham i antall medlemmer i Norge (passere 5.000 bør være et mål). Oppfordrer alle til å verve en Leeds venn/bekjent. Vi har et stort potensiale, men det avhenger også av sportslig suksess for å få med de sovende supporterne som har mistet interessen fordi vi ikke er i Premier League.

Kjell Bjørn Vinje (1965)

«Kjelvi» er ny i styret i 2017, men Leeds United-fan siden 1975. På tur til Leeds og England jevnt og trutt.
Jobber med presse/medier, kommunikasjon og digitalisering i staten, men har bakgrunn som journalist i flere aviser og NTB.
Sunnmøring med Oslo som base de siste 30 årene. Gift og to sønner.
Var i sin tid en brukbar høyreving, som ble høyreback etterhvert som farta forsvant, kne/ankler sviktet og kiloene raste på.

Mer om Kjelvi

Har sjøl hatt stor glede av LUSCOS-medlemskapet – og stiller derfor gjerne opp for å bidra til å drive og videreutvikle klubben videre. Ser for meg at klubben må sørge for høy synlighet (branding og kjennskap), større nytteverdi for medlemmene (hvorfor betale kontingent? What’s in it for me?) og videreutvikle møteplassene våre.

Vi må være der hvor medlemmene er, hjelpe til med det som medlemmene trenger hjelp/assistanse til og være en velfungerende linken mellom Leeds/klubben/møteplassene og medlemmene!

Jomar Gjernes (1965)

Medlem i LUSCOS siden starten i 1980 (medlem 46) og har fulgt Leeds United i tykt og tynt siden begynnelsen av 70-årene. Gift med Kirsti, og vi har to gutter, Joakim (95-mod.) og Daniel (00-mod.). Hele familien er medlemmer i LUSCOS og vi har en familietur til Leeds og Elland Road hvert år. Født og oppvokst i Ørland kommune (Sør-Trøndelag), bor nå på Skoppum i Horten kommune, yrkesmilitær og jobber på Kolsås i Bærum kommune. Satt som vararepresentant til styret fra årsmøtet 2002 og frem til august 2006 da jeg gikk inn i styret. Ble valgt inn som styremedlem på årsmøtet samme år.

Mer om Jomar

Ansvarsområdet mitt i samarbeid med Ray har vært fellesturer. Tilbakemeldinger fra deltakerne på årets tur (og de forrige sesongers turer for den saks skyld) har utelukkende vært positive. Har i tillegg til fellesturer hatt ansvaret for lotteriet.
I neste periode ser jeg for meg å videreutvikle fellestur konseptet.

Det har vært stengt for oss fra torsdager kl 1200, dvs før vi har kunne vært der. Vi i styret bør også sette på agendaen hvordan vi kan bedre samarbeidet/kommunikasjonen med lokale avdelinger, eksempelvis involvere de enda bedre ifm rekruttering etc.

Ray

Ray Tørnkvist (1962)

Super-Ray spesialveileder i Skatt Øst av yrke. Er for tiden ikke gift, men i fast forhold. Har vært Leeds-supporter siden 1973 og har sett klubben live i England over  180 ganger. Har vært styremedlem i LUSCOS i flere perioder, til sammen 17 år.  Er ellers mye med i fotballmiljøet da jeg har styreverv i Supporterunionen for britisk fotball. Noe jeg har hatt sammenhengende siden 1998, og var også leder her i årene 2006-2009. Bidrar i LUSCOS med medlemsinfo, artikler i The Peacock News samt reiser til Leeds. Er også til tider bidragsyter til TV2 og fotballmagasinet Josimar samt andre medier. Er også en veldig stor groundhoppingsentusiast og har besøkt ca. 800 baner fordelt på ca. 1000 kamper rundt omkring i Europa. Har tidligere bodd en sesong i England da jeg jobbet for Sponsor service, da ble Leeds United og britisk fotball fulgt med lupe. Hadde i denne tiden også arbeid innenfor Kick rasism out of football og Football in the community. Har også hatt verv som oppmann og konsulent i flere Norske fotballklubber (Lørenskog, Frigg Pors osv).

Mer om Ray

Styremedlem i Luscos siden 2007. Hadde også en periode fra 1996-2000. Den siste sesongen har jeg har hatt annsvaret for oppfølgingen av vår eksterne leverandør Media Connect som styrer medlemservice, noe som nå heldigvis er overført til Rune Reitan. Har også tømt vår postboks to ganger pr uke og rettet feilsendinger før disse er sendt MC for utsendelse på nytt. Er kontaktperson opp mot vårt hovedhotell Marriott i Leeds, og har der oppnådd veldig bra samarbeid. Har på tampen av denne periode også jobbet med å utvikle og få vår hjemmeside på rett kjøl og se litt på behovet for denne. Ellers har fellesturen med Jomar vært et arbeidsområde jeg syntes har fungert bra og hvor de reisende som trenger litt mer tilsyn har vært fornøyd.

Sitter som styremedlem i Supporterunionen for Britisk fotball for 18 året og er da også kontaktperson opp mot LUSCOS. Er også fast skribent i TPN og leverer 4-6 sider til hver utgave. Ønsker å bidra mer opp mot TPN og ha nærhet til medlemmer. Kunne ønske vi kunne hatt mer nærhet til medlemmer både lokalt og landsdekkende. I utgangspunktet ønsker jeg de samme tingene jeg bidrar med i dag først og fremst. LUSCOS er en flott organisasjon og framover kan vi nbare øke og bli større med et utmerket TPN som vi har, samt at vi deltar med stor sosial suksess i den årlige supportercupen.

tidenes hit

Runar Edvardsen (1984)

Ny i styret i 2016. Runar er en beskjeden ung mann fra Fyllingsdalen, men bor nå i Oslo. Jobber som forsikringsselger og går under kallenavnet «Tidenes hit». Reist flere ganger til Leeds, deltatt på Supportercupen og engasjerer seg i lokale Leeds-aktiviteter. Er en habil fotballspiller og en enda bedre coach.

Mer om Runar

Har endel ideer rundt bruk av nye tekniske løsninger som podcast, aktiv bruk av Facebook for å spre nyheter og verve medlemmer.

Jeg ser for meg en økt medlemsmasse, med hovedfokus på TPN som vårt viktigste tilbud til medlemmene, samt arrangementer i Leeds. Vi må gjøre det lukrativt å bli medlem i LUSCOS, derfor må arrangement være eksklusivt for våre medlemmer.