Navigering

Årsberetning LUSCOS

Årsberetning 2016/2017:

 

Årsmøtet gikk av stabelen i begynnelsen av juni. Årsberetningen for LUSCOS ligger I vedlagte link. Vi har produsert 5 fantastiske utgaver av TPN, vi har etablert Podcast, vi har daglige oppdateringer på fanpagen, vi har strammet opp hjemmesiden vår.
Relasjonen til LUFC er god, og vi snakker med flere av de viktigste stakeholders i klubben angående billetter, kamper, arrangementer, fellesturer, med mer. Vi har skaffet flere bortebillett-batcher. Vi har gitt tilbud på boka til Gary Edwards, vi har laget en ny kolleksjon med 37 forskjellige muligheter.
Luscos spilte turnering I Leeds. Og stilte igjen til Supportercupen. Vi har bidratt inn mot flere lokale avdelinger. Vi har gjennomført Fellesturer. Og lotterier. Og styremøter. Og fisketur. Og hatt samling for skandinaviske supportere i sjappa i Leeds.
Vi har vokst med over 600 medlemmer. Det er 15% vekst. Vi har kontroll på økonomien. Vi styrer mot et overskudd på 150.000,-.

 

Men alt dette er jo egentlig uvesentlig. Det viktigste er jo skjer hva som skjer i klubben rent sportslig.

Vi har hatt en løfterik sesong hvor vi gikk fra å kjøre Fiat så om ikke helt til Ferrari, så ihvertfall til en bil av et bedre merke.

We are passing the ball. Sang vi ironisk I deler av forrige sesong. I år så spilte vi I perioder glimrende og gjorde igjen Elland Road til et fort. Dessverre holdt det ikke helt inn.

Men vi tror. Igjen. På denne tiden av året er vi jo alltid positive. Nå er de bare å følge årvåkent med I overgangsvinduet, og håpe at vår nye manager “Thomas The Tank” gjør de riktige tingene og tar de korrekte beslutningene foran sesongstart. MOT

 

 

LUSCOS er den skandinaviske grenen av supporterklubbene til Leeds United.

Det er den største internasjonale Leeds United-supporterklubben i verden. Hvert år kommer det ut fem utgaver av vårt medlemsblad «The Peacock News». Her får du opp mot hundre sider fylt med artikler, intervjuer, humor, synsing og tilbakeblikk. Som et bevis på at du er medlem i LUSCOS, får du ved hver sesongstart vårt spesiallagde medlemskort.